Ahojte,
netušíte, zda a jaká patří podložka pod horní šroub držáku levé přední stupačky (resp. hlavně mezi držák a rámem podledlovky a převodovkou)?
Jedná se mi o to, že pod tímhle šroubem mám na 2 mm plechu přidělán držák na "anglické kolečko" (doklad o zaplacené silniční dani v UK), který bych rád sundal. Ale nechci to udělat na hulváta - vyhodit a vše stáhnout, neb 2 mm rozdíl není právě málo. Při bližším zkoumání jsem nalezl pod dolníma dvěma dalšími šrouby distanční podložky.
Na http://www.realoe...&fg=71 jsem se díval a nic-moc jsem nevykoukal - prostě je zmíněn šroub + podložka (M10 horní, M8 dolní), nicméně tuhle podložku bych očekával pod hlavu šroubu a ne mezi držák stupačky a převodovku...
Jakpak to je na jiných motorkách?
Díky...
ficus přiložený následující obrázek:
[60.84Kb]
Upravil ficus dne 27.08.2013 14:30
Nevím,jestli tam něco má byt,ale kdyš tam místo toho držáku strčíš klasickou osmičku nebo desítku nebo co to je, velkoplošnou,třeba pozinkovanou aby nerezla,tak myslím nic nezkazíš. Ale mám pocit,že tam na GS nic nemám.
Super,
díky moc - vyhodím to všechno :-). Aspoň že ti angláni nejsou takoví nanicdíla, jak na první pohled vypadalo.
Edit:
tak už je hotovo, ta paráda je fuč. Největší problém byl nakonec půjčit 50 torx na povolení horního šroubu :-).
Upravil ficus dne 30.08.2013 08:37