Kdyz s nima budes svitit jen za jizdy tak asi nebude, mel jsem na 1150 2x hella micro DE od TT a kazda ma 55W, Zadnej problem. Ale jednou jsem je zapomel vypnout a za par hodin jsem nenastartoval
MajklGS napsal:
Chtěl bych se zeptat, jestli bude mít baterka problém utáhnout přídavná světla 2x 50W. Moto 1150 GS (bez ABS). Dík za info.
Ahoj, pokud tam budeš mít nad rámec originál výbavy pouze ta světla 2x50W, tak bez problémů. Alternátor má 40 nebo 50A, podle toho, který tam máš, což je 560 nebo 700W. Utáhne to i daleko více, než jenom ta 2 světla.
X-Vision solo mini LED 5W - Ahoj, nechci zakládat nové vlákno, tak jsem to hodil sem. Nemáte někdo zkušenosti? Chci jenom pomoct nepříliš výkonné originální potkávačce, ale nechci nic velkýho. Přeci jenom "pracovní" světla se mi nechce na R1100S dávat, spíš to chci schovat. Dík
Zdravím,koupil jsem si tyto přídavná led svetla a z každého vedou tři dráty,červený černý a žlutý.Červený+a černý - jsou jasný,ale nevím co se žlutým,dovede někdo poradit?
Tomass napsal:
X-Vision solo mini LED 5W - Ahoj, nechci zakládat nové vlákno, tak jsem to hodil sem. Nemáte někdo zkušenosti? Chci jenom pomoct nepříliš výkonné originální potkávačce, ale nechci nic velkýho. Přeci jenom "pracovní" světla se mi nechce na R1100S dávat, spíš to chci schovat. Dík
jukni se do vlakna svetla made in Honkong to nejlepsi za ty prachy co sezenes , jiank na ebay jdou sehnat i mini led
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
petrus napsal:
Zdravím,koupil jsem si tyto přídavná led svetla a z každého vedou tři dráty,červený černý a žlutý.Červený+a černý - jsou jasný,ale nevím co se žlutým,dovede někdo poradit?
budes mile prekvapen jako ja, cerveny je plny vykon, zluty polovicni, takze prepinac a muzes tlumit, mam je taky a uvazuju jestli je nedam nastalo ke svetlum a zluty by byl potkavaci, cerveny s dalkou, jeste uvidim jak silne budou svitit, myslim pomerne dobra alternativa bez DPH a se zarukou proti svetlum z ebaye cili HONKONGU
petrus napsal:
budes mile prekvapen jako ja, cerveny je plny vykon, zluty polovicni, takze prepinac a muzes tlumit, mam je taky a uvazuju jestli je nedam nastalo ke svetlum a zluty by byl potkavaci, cerveny s dalkou, jeste uvidim jak silne budou svitit, myslim pomerne dobra alternativa bez DPH a se zarukou proti svetlum z ebaye cili HONKONGU
dík za info,tohle mě nenapadlo ani náhodou a asi to zapojím jak píšeš akorát si nechám od elektrikáře nakreslit plánek jak to zapojit s relátkem a samostatným vypínačem abych je mohl vypnout zvlášt.Na elektriku jsem lama.