Ahojte, mám tuto situaci, motorka (F650 GS) je otevřená na plný výkon ale papírově je seškrcena na 25 kW.
Umíte někdo jen dodat potvrzení o zvýšení výkonu na plný za rozumnou cenu?
Díky za odpovědi, Pete
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
zápisy TP o snížení a následné demontáži se zápisem dělá www.motosoukup.cz případně jeho zastoupení v regionech. Já to řešil na v-stromu u Mototrade u Třebíče.
Chceš platiť vyššiu poistku? Osobne by som svoju radšej vykonovo ponižil, ale čo už!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
JRM66 napsal:
Chceš platiť vyššiu poistku? Osobne by som svoju radšej vykonovo ponižil, ale čo už!
To nestojí za to riziko, že se po tobě v případě nehody někdo sveze, protože nemáš odpovídající technický stav vozidla. Když jsem to řešil já tak jsem si vyžádal dokumenty přímo od BMW.
Zvyseni a snizeni vykonu ti primo udelaji a papir vystavi v BMW. Teda respektive provedou montaz ci demontaz kitu a papir ti prijde do 14 dni domu. Ansolvoval jsme to s kamosem v Renocaru, jeste kdyz jsem tam byl spokojenej letos v lednu.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
právě že já nepotřebuji montáž, jenom potvrzení o zvýšení výkonu, no a nejlíp aby se to dalo pořešit po emailech a nebylo potřeba nikam motorku vozit Jsem zvědav co napíše zítra servisák
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.