Jak se vam chova motorka, kdyz mate sjety gumy?
Jde mi o jizdu v primym smeru. Mam pocit, ze cim vic mam sjety pneu, tim hur motorka drzi primej smer, az mi nekdy pripada, ze se mi predek (a tim cela motorka) mirne vlni. Mate podobny zkusenosti?
Mam na Bridg.BW najeto 17tis km a zadni uz je na vymenu, predni ma vzorek ale pripada mi nejaka "hranata"...
Dik.M.
ne, vážně... guma má svou životnost a když je sjetá pod svou hranici musí se to projevit. U tourance se mi dost často stávalo, že předek, i když nebyl ještě sjetej se dost odskákal ( bržděním) a pak se předek vlnil..
hlavně, že je pivo ftlamě
To je normální – jízdní vlastnosti se opravdu začnou znatelně zhoršovat ještě v situaci, kdy má guma legální hloubku vzorku. Je to přirozené a je to signál, že je na čase výměna. Konkrétně to podélné vlnění, hlavně na vyfrézované silnici...
>Bečka: Ahoj, nezajedeme zase někdy do Dobřan? Posledně to bylo super, i když pro chcípáka mýho formátu dost namáhavý
cerv napsal:
To je normální – jízdní vlastnosti se opravdu začnou znatelně zhoršovat ještě v situaci, kdy má guma legální hloubku vzorku. Je to přirozené a je to signál, že je na čase výměna. Konkrétně to podélné vlnění, hlavně na vyfrézované silnici...
>Bečka: Ahoj, nezajedeme zase někdy do Dobřan? Posledně to bylo super, i když pro chcípáka mýho formátu dost namáhavý
jakej chcípák, dyk kde sem projel já si projel i ty...si kabrňák
tenhle víkend ale nemůžu a příští jedu na sraz a pak Rumunsko, tak pak se někdy určitě domluvíme. Ještě dam vědět Kogsovi a vyrazíme
hlavně, že je pivo ftlamě