zdarec,
nemáte někdo tip kde sehnat nějaký "šumný" držák na 1L PET flašku a na origo 1L butelku na olej ? (na přidělání na AL. kufry) .. nebo jestli nědko nemáte nějaký výkres těchto držáků ... bych si je pak nechal udělat...
díkes
(ch)stepan
Mám ale pššš nikomu to neřikej. Od Touratechu dvojitý držák na petky.Vemeš pilku na železo a krásně ho řízneš v půlce. Dohromady to vychází za cca 700kč takže jeden za 350kč i se šnůrkama a to se vyplatí
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
2 tomikanec: Je to z nejakeho truckshopu od Prahy. Odstiny steibrna, modra, oranzova, cervena, zluta a asi i zelena. Porovnaval jem to s polepem na policejnich autech a je to stejne. S funkcnosti jsem spokojen. Obdelnicky jsem si strihal sam.
TomH napsal:
Nechápu na co sebou vozit butelku s olejem ?
Vypadá to, že někdo má podobnou spotřebu oleje jako benzínu Jednou jsem jel za 1150 a tolik oleje co jsem pochytal by mě stačilo na jednu výměnu.
Dle tohodle tématu bych spíš už usuzuval, že to je dvoutakt http://bmwgs.cz/f...d_id=12088
Upravil MarekHK dne 12.11.2013 21:37
F 650 GS (00)
Tím pádem máš asi jedinýho boxera na světě co nebere ani trošku oleje.. Nebo jezdíš jenom kolem komína.
Netvrdím že nebere olej, ale asi by nebyl problém ho na cestách sehnat i když je pravda, že jsem to nikdy nepotřeboval, ale je to asi jak říkáš, okolo komína to nepotřebuju.