Tento patek, 7.11, na ceste mezi odbockou na velkou bites a mohelnem jsem ztratil touratech Hlinikovy anodizovaný stribrny kufr LEVY.
Nalezci rad vyplatim odmenu 3500kc, za nalez. Kufr je specificky jak samy vime tak asi tezko ho nekdo bude zkouset davat na JAWU.
Takze predpokladam, ze pokud si to nekdo nenecha jako kufr na naradi, tak se to bude snazit prodat.
Kufr, bude i zamceny, tak snad to nekdo nebude odrezavat. I kdyz v kufru zas tak nic duleziteho nebylo tak prece nechce se me na jare kupovat novy.
Tak kdyby motorkari z tohoto okoli o necem slyseli.... diky
Tento patek, 7.11, na ceste mezi odbockou na velkou bites a mohelnem jsem ztratil touratech Hlinikovy anodizovaný stribrny kufr LEVY.
Nalezci rad vyplatim odmenu 3500kc, za nalez. Kufr je specificky jak samy vime tak asi tezko ho nekdo bude zkouset davat na JAWU.
Takze predpokladam, ze pokud si to nekdo nenecha jako kufr na naradi, tak se to bude snazit prodat.
Kufr, bude i zamceny, tak snad to nekdo nebude odrezavat. I kdyz v kufru zas tak nic duleziteho nebylo tak prece nechce se me na jare kupovat novy.
Tak kdyby motorkari z tohoto okoli o necem slyseli.... diky
Diky za jakekoli informace,
Franta
:/ Franto at ho najdes, bude asi nejspis dost pomlacenej, jestli ti padl na D1.
a tos ho malo utahnul?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dal bych to na motorkare. Je tam fakt hromada lidi a vyrazne vetsi sance.
Akorat je pak nutny pocitat s tou odmenou 3500Kc, narozdil od tohoto webu, kde si myslim, ze by si odmenu nikdo nevzal.
Koukám, že nejsem sám
Já potratil Top při první jízdě, kdy jsem převážel mašinu dom. A ke ztrátě došlo pár kiláku před domovem. Top už jsem pochopitelně nikdy neviděl
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..