Ahoj, ma z Vas nekdo osobni zkusenosti s nejakym kvalitnima funkcnima ponozkama? Znacka / typ
Pouziti prevazne kanady / pesi tury
Jedna se mi o nejake zimni a pak letni
U zimnich nejlepe podkolenky a u letnich minimalne vysoke, aby "vylezaly" z kanad
Je ted mraky znacek a kazda je dle reklamy nej a davat 150 a vice za 1par na zkousku se mi moc nechce. Obzvlast kdyz pak potrebuju vic paru
PS> nehledam ponozky 800kc a vice za par :-D, protoze jich potrebuju nekolik a tiskarnu na penize nemam
Upravil Mosquito dne 27.12.2013 22:58
3/6 Marines SEMPER FI
Přesunul bych do "doplňky pro motorkáře".Jinak,nízké mám od Pardála antibakteriální a jsou dobré.Podkolenky jsem koupil v Lídlu,údajně funkční a jsem vážně dost dobrý.Až je tam budou zase mít ještě si přikoupím.
.
V Blučině je malá prodejna ponožek (něco tam i přímo vyrábí) kupuju tam Termo ponožky -je to tak na nich přímo napsáno- a krom toho že jsou teplé(ale pozor dají se používat i když je teplo ) tak v nich nesmrdí nohy ani těm kterým ve všem možným nohy smrdí jak zdechlina -není to díky bohu můj případ ale znám také kteří jim blahořečí páč jim to vyřešilo dlouhodobý problem.Stříbro tam není ,cena kolem 50kč (je to prakticky od výrobce a nejde to přes žádné překupníky) já je používám bez problémů i v létě pokud není opravdu hic ,hlavně kvůli té eliminaci potu atp.Za málo peněz hodně muziky
PavelDR > jee jsem ji prehlidl a to jsem ji hledal 9tu kategorii :-D
Poradi mi nekdo jak to presunout jinak nez toto smazat a tam napsat znovu?
Upravil Mosquito dne 28.12.2013 10:01
3/6 Marines SEMPER FI
Doporučuju Pardálovky nebo Lidl. Vše dlouhodobě vyzkoušeno. Mám pak ještě do lesa do mrazů dvouvrstvé ponožky (jakože celkem 4ks na jedno obutí) asi od Moiry a ty taky dobrý, ale smrdí dřív.
kim napsal:
V Blučině je malá prodejna ponožek (něco tam i přímo vyrábí) kupuju tam Termo ponožky -je to tak na nich přímo napsáno- a krom toho že jsou teplé(ale pozor dají se používat i když je teplo ) tak v nich nesmrdí nohy ani těm kterým ve všem možným nohy smrdí jak zdechlina -není to díky bohu můj případ ale znám také kteří jim blahořečí páč jim to vyřešilo dlouhodobý problem.Stříbro tam není ,cena kolem 50kč (je to prakticky od výrobce a nejde to přes žádné překupníky) já je používám bez problémů i v létě pokud není opravdu hic ,hlavně kvůli té eliminaci potu atp.Za málo peněz hodně muziky
Jo je to firma IVEX. Spokojenost veliká, taky je tam beru.
Upravil hobr dne 28.12.2013 17:18
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Mám podkolenky Voxx, prodávají se ve sportovních potřebách, a pak mám vojenské zimní ponožky a taky super - bez smrádku to vydrží dlouho, a pak mám Pardálovky oranžovobílé a ty jsou taky super