Přátelé, Marek (Marek BMW) má možnost nechat udělat klíčenky s logem BMW, navíc by tam byl odkaz i na stránky a každý by si mohl nechat napsat svoji přezdívku. Rozměr plastového obalu je asi 4 x 4 cm.
Cena je 35 Kč/ ks, svoje objednávky můžete udělat zde do fóra, uveďte variantu, počet kusů a pokud budete chtít Nick, tak napište jaký. Uzávěrka objednávek je 31.8.2008, vyzvednutí na sraze "Svatý Jiří" 13. až 14.9. u Marka. Hrubé návrhy jsou níže v obrázku.
Milos přiložený následující obrázek:
nebude ten tvrdy plast mlatit pri jizde vse okolo? nebylo by lepsi udelat ty "mekke" vysivane?
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
A co kombinace variant?
Já bych chtěl první stranu v.č.1 a druhou stranu v.č.3 (motor).
To celé 4x se jmény Ivo, Janička, Maruška, Anička.
Děkuji pěkně.
Milos> prosim budou na srazu k mani nalepky? pripadne bych poprosil jestli by nesly "dodelat"?
EDIT:
aha, takze je jeste 4. varianta, to mi zamotalo hlavu. tedy:
1x 1.varianta nick: Peacemaker
1x 4.varianta nick: Peacemaker
a jeste pro prazaky co by chteli klicenky a mozna neprijedou na sraz: muzu vam je vzit, pres tyden prebyvam v Praze
Upravil Peacemaker dne 29.08.2008 13:25
Ještě by zde byla níže uvedená 4. varianta + na druhé straně žluté logo GS s nickem. Jak jsem to chystal z podkladů od Maru, tak se mi toto vytratilo. Pokud by někdo chtěl změnit jiz svou objednávku, upravte svůj příspěvek, ať se v tom dá lépe vyznat.
Co se týká Peacemakere samolepek, tak je to asi můj jediný rest, který k webu mám. Samolepky zkrátka nejsou.
Milos přiložený následující obrázek:
Ahoj, prosil bych dva exempláře č.2 s nickem Jéňa a dva č.4 n. Jarda. Mám sice obavu, že mi horečná pracovní činnost opět nedovolí onoho scuku se zúčastnit, ale věřím, že se některý z přítomných pražáků uvolí vzít ty čtyři kousky na sebe, abych si je tu potom od něho koupil. Nehlašte se všichni na jednou . Dík za důvěru J.