Zdravím, používáte někdo opěrku pro drahou polovičku na horní hliníkový topcase? Mám kufry od Bystři a potřeboval bych něco, o co se může ženská trochu opřít. Nechce se mi ale do kufru vrtat díry, tak asi nějaké domácí udělátko nebo něco, co se tam dá nalepit...
Aby si mi přestaly baby stěžovat, že si o ten hliník špiní oblečení :-)
zkusim to tu oživit, shanim opěrku na origo plasťák top na 1150. máte někdo nějaký řešení? nejlíp kdyby byla opěrka sundatelná třeba na welcro nebo tak? řešil to někdo nějakou samodomo výrobou? nebo zkusit čalouníka?
In pivo veritas!
maqrtek napsal:
zkusim to tu oživit, shanim opěrku na origo plasťák top na 1150. máte někdo nějaký řešení? nejlíp kdyby byla opěrka sundatelná třeba na welcro nebo tak? řešil to někdo nějakou samodomo výrobou? nebo zkusit čalouníka?
Ahoj.
Na origo plasťák top jsem nabastil opěrku GIVI,chtělo to jen 2 díry a koupil jsem ji u Trávníčka.
Když si myslíš že už nemožeš,tak ještě sedmkrát možeš.
maqrtek napsal:
Ahoj.
Na origo plasťák top jsem nabastil opěrku GIVI,chtělo to jen 2 díry a koupil jsem ji u Trávníčka.
Ne ,špatně. Je to opěrka Kappa,typ K 612, a ten Trávníček sedí.
Když si myslíš že už nemožeš,tak ještě sedmkrát možeš.
Ahoj kluci, když už se to zde oživilo, aktuálně také řeším opěrku pro polovičku, ovšem na topcase Zega Pro. Od Touratechu o opěrce vim, jen se zeptám zda jste to vyřešili někdo nějakou náhradou - větší apod ? :-)
BMW R1150 GS Adventure 2002