Motosalon (Brno)
Co tam vystavujeme? R1200GS LC s novou úpravou (vlastní vývoj) výztuhy pro offroadové ježdění, motorka nastrojená prakticky všemi doplňky co se dají pořídit včetně LED světel 33W, kufru ZegaPro2..
R1150GSA XXL Rallye přestavba Oblečení: nový model Touratech Companero Boreal (trilaminát), dva nové modely Rukka (cordurový a AFT s GTX vložkami), klasické Companero Worldwide (AFT+trilaminát) a Klim Badlands Pro (trilaminát)
Helmy: C3, Klim F4 ECE Technika: nový tlumič Touratech Suspension DDA / Plug&Travel + klasické konstrukce tlumičů, Interphone F5MC vč. prototypu nových sad pro montáž do lícnic určitých vyklápěček (se dvěma mikrofony), navigaci OffroadNavi X710 (rastrová GPS + tripmaster + roadbook v jednom) v 7" provedení Tým: Milan, Marek, Petr
Motocykl Praha Co tam vystavujeme?
R1200GS (showbike TT-CZ) s novinkami - ZegaPro2, Touratech Suspension verze Extreme vpředu vč. tlumiče řízení, OffroadNavi X710 7" GPS v kokpitu. Technika: speciální předváděcí stojan OffroadNavi s možností konzultace přístroje s autorem zařízení (čt, pá, so) přímo na stánku vč. modifikace pro TT-CZ (externí anténa a další HW a SW úpravy). Drift GhostS vč. iPhone aplikace, Interphone F5MC (pá-ne), dva nové modely zabezpečovacích zařízení (sledovačů) Fantom vč. vodotěsné verze, miniauturní verze a nového prototypu s pohybovým čidlem - bez nutnosti externího napájení s životností baterie na celou sezónu. Instalace typu "vlož a zapomeň". Konzultace s vývojářem zařízení každý den na stánku. Předprodukční model navigace určené pro motocyklový trh - na vyžádání! Oblečení: nový model Rukka z Cordury AFT (AirMan), Klim Badlans Pro, Companero Worldwide (pá-ne). Nový model přilby Schuberth C3PRO v luxusní verzi Europe. Tým: Tomáš, Tomáš (Čízák), Vojta (OffroadNavi) a Petr (pá, ne)
Brno je naše hlavní výstava, Praha je jen na doplnění, protože řada lidí si chce vyzvednout katalog a popovídat si a do Brna jet něchtějí. Pojali jsme to opravdu sportovně ale není to jen motorka, křesílka a alkohol ale předvádíme pár nových věcí, hlavně tu OffroadNavi, která se blbě popisuje na internetu a je potřeba to vidět. A hlavně - je tam možnost podívat se v reálu na něco, co teprve přijde a co je fakt nového a garantuji, že to jinde neuvidíte. Zajímají nás názory a odezva, podílíme se na vývoji toho zařízení, takže jestli se zajímáte o GPS, stavte se a nebudete zklamaní.
Při návštěvě pražské výstavy moto Praha jsme navštívili stánek Touratech a výklad Tomáše o kvalitách motooblečení byl velmi zajimavý,asi budem uvažovat o něčem takovém.Tomášovi děkujem za ochtu.
Kdyby nějaká partička chtěla vyrazit na Motocykl, tak mám pět voucherů k dispozici, stačí se pro to stavit u mě na stánku.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Zítra (tedy v neděli) bude na pražské výstavě k vidění naše úprava 1150GSA XXL Rallye. Přivezli jsme jí dneska v noci z Brna a zítra ráno bude na stánku v Praze, takže se na ní můžou přijít podívat i zájemci, kteří jí chtějí vidět a do Brna jet nechtějí. Počítáme, že zítra bude mnohem menší nával a bude čas si to pořádně prohlédnout, vyfotit a popovídat...
Kromě toho jsme získali dalších 10 volných vstupenek, takže pokud se stavíte u nás na stánku, stačí si o ně říct. Máme jich tedy celkem k dispozici 15ks.
Díky všem, kdo se z fóra stavili buď v Brně nebo v Praze a strašně moc díky těm, kdo pomáhali nebo nabízeli pomoc. Opravdu si toho vážíme.
Praha byla i dneska (resp. v neděli) docela solidní, lidi chodili téměř až do konce výstavy, kdežto v Brně už bylo odpoledne výstaviště totálně prázdné. Celkově bych řekl, že i díky počasí byla účast v Praze lepší jak vloni a docela mě to překvapilo. Možná to bylo i kvůli tomu, že ve střední hale bylo fakt hodně motorek oproti loňsku. Kdo má rád přestavby nebo úplné stavby, tak si asi v Praze přišel na své, Brno bylo určitě víc profesionální, víc o prezentaci dovozců a možná trošku víc sterilní. Ale přesně jak jsem čekal, tisíce lidí vůbec netušily, že je v Brně nějaká výstava a šli jen do Holešovic a strašně se divili, že tam není Honda, BMW apod. Situace naprd ale když jsem viděl ty davy v sobotu, tak mi bylo jasný, že se toho dobrovolně nevzdají, protože to jsou fakt velké peníze ze vstupného. BVV nemá od příštího roku zaštítění SDA, takže se bude prý jednat o budoucnosti výstavy. Incheba zase nebude mít pronájem výstaviště (i když někdo říkal že to mají až do roku 2018). Podle mě to zase skončí nějakou ****itou a dvěma výstavami na dvou místech a s dvojím vstupným a pokud možno ve stejném termínu jako nějaká výstava v cizině. Tohle jsou věci, které neovlivníme. Pokud nějaké motorky v Praze budou, tak na ně lidi chodit budou i kdyby v Brně byla kopie INTERMOTu. A dokud lidi budou chodit a platit vstupné, tak to někdo někde v Praze pořádat bude. Ale třeba nás potěší něčím co bude mít smysl. Kdo ví..
Jsem rád, že jsme byli na obou výstavách, rozdali jsme všechny katalogy co jsme rozdat chtěli, nemůžeme mluvit jak jsme ochraptělí ale nějaký smysl to mělo a mám celkem dobrou odezvu od lidí, kteří psali, že se jim líbilo že jsme měli čas se jim věnovat a ukazovat to, co se na výstavách ukazovat má - třeba vlastnosti různých materiálů na moto oblečení, lidi zkoušeli trhat corduru a porovnávat to s polyamidem, pár set lidí sedělo na sedlech Sargent i Kahedo, zkoušeli interkomy, práci s navigací, helmy.. Takže spokojenost a poděkování všem, kdo se stavili.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
kdo podplatil ty šumaře aby v neděli dělali dopoledne ten šílenej brajgl s dechovkou přímo před TT stánkem , rád bych se mu za to dle zásluh odměnil :-)
YouTube Video
.
doplňky Touratech, diagnostika a servis moto BMW,KTM, a jakékoliv dle dohody ...
cizak napsal:
kdo podplatil ty šumaře aby v neděli dělali dopoledne ten šílenej brajgl s dechovkou přímo před TT stánkem , rád bych se mu za to dle zásluh odměnil :-)
YouTube Video
.
Hned mě napadlo, kdo by v to moh mít prsty, ale to by nejspíš ti hudebníci měli namísto svých placatých čepic rádiovky
cizak napsal:
YouTube Video
.
kolik si jim dal Emile
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko