Vubec bych se nebal, ja mam sice ortlieb, ale k-gear jsem videl, mozna trosku jinej material nez ortlieb,ale taky pevnej a kvalitni. Neni to zadnej smejd.....
Mám jednu asi 4 roky tu 60 litrů. Vejdou se do ní všechny hadry i se spacákem. Je zhotovená z dobré plachtoviny,klasicky svařovaná jako autoplachta.Neteče do ní a to je to hlavní. Jen bacha na výfuk,abys ji nepropálil. Dobré je na ní to,že je otevřená podélně e ne z vrchu, jako lodní vak. Ale i ten je dobrý za ty prachy. Mě stála asi 1400 Kč, lodní vak dobré kvality vyjde do 800 Kč.
Když je hlad,je i husa dobrá.
...mám 2x malou rolku na boční kufry a naprostá pohoda. Dobré plnění, úchytů tak akorát, nikdy mi do ni nezateklo, dá se dobře stáhnout, materiál tak akorát pevný
www.jantruhlar.cz
Šel bych cestou levnější a kvalitní. Motovaky.cz. Will ti udělá co budeš chtít za lepší peníz. Plachtovina silná. Mám dvě sezony a nikde žádný problém.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Joe napsal:
Šel bych cestou levnější a kvalitní. Motovaky.cz. Will ti udělá co budeš chtít za lepší peníz. Plachtovina silná. Mám dvě sezony a nikde žádný problém.
souhlasím, mám od Willa ten vak 60litrů a je nezničitelný. Samozřejmě vše co psal Kašák o Gearu, podélné plnění, teče do něj a ani do něj navíc nefouká
Upravil 3X dne 29.03.2014 07:09
...jen drobný postřeh za mně. Když jsem vybíral, nechtěl jsem úplně silnou plachtovinu, to je pak nepoddajné, masivní s horší manipulací, nicméně určo to každý vnímáme jinak a nejlepší je si dané omakat. Nicméně tašku, typu "lodní vak" považuji pro sebe za nejméně pohodlné/uživatelsky příjemné.
www.jantruhlar.cz
Joe napsal:
souhlasím, mám od Willa ten vak 60litrů a je nezničitelný. Samozřejmě vše co psal Kašák o Gearu, podélné plnění, teče do něj a ani do něj navíc nefouká
Dáváš vak na sedlo nebo místo zadního kufru? Moh by si sem případně hodit nějakou fotku? Dík
Joe napsal:
Dáváš vak na sedlo nebo místo zadního kufru? Moh by si sem případně hodit nějakou fotku? Dík
Dávám místo sedla spolujezdce. Pokud jedu sám, kufry nevozím.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Kupoval jsem v gearbox adventure.cena 1495kč.V pátek večer jsem obědnal a dnes ráno doručeno.Vleze se mě tak komplet stanování,vaření a.hygiena.:-D Prostorný celkem fest.