Zdravím,mám možná ****ní otázku,ale chci se zeptat jestli není někde chyba...asi 14 dní mám gs doma,všechno paráda,byla to moje vysněná,ale trošku mě zarazilo,že je taková lenivá.předtím jsem měla XT600 a ta mě šla na zadní jako po másle a to má menší výkon.pak jsem jezdila na h-d sporster xl1200(nemožu srovnávat :-)) takže otázka...mám si zvykat na lenivější ale pohodlnější jizdu nebo je něco špatně??
XT je o 40kg lehčí a to hlavně na předku. Na zadní se GS staví ale chce to hodně škubnout dost pomůže laďák- ve spodku je to jinak mrtvý.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
nemám potřebu stavět ji na zadní(nepotřebuju si ji zbytečně ničit),ale chtěla jsem se jen zeptat,aby nebylo něco v nepořádku.je fakt že je o par kilo těžší,ale já vážim stejně :-)
Jde to i na dvojku ale chce si to pomoci třeba zpomalovacím prahem.Roztočeno tak kolem 4500otáček ,do stupaček ,pořádně za to vzít a jede jak namydlená
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Takovej malej fígl ti poradím. Na dvojku to roztoč tak na 4000 a cvrkni si spojkou bez toho,abys ten plyn ubrala. Nezapomeň mít připravenou nohu na zadní brzdě,protože to postavíš okamžitě do svíce. Je třeba to trénovat nejdřív někde na měkkém,vznikají menší škody při přetočení na záda. Až získáš stabilitu,tak se při jízdě po zadním dá i řadit.
Když je hlad,je i husa dobrá.
TOLI napsal:
Jde to i na dvojku ale chce si to pomoci třeba zpomalovacím prahem.Roztočeno tak kolem 4500otáček ,do stupaček ,pořádně za to vzít a jede jak namydlená
Tuhle taktiku jsem osobně u Toliho viděl v Plzni na prahu... Takže nekecá...
TOLI napsal:
A sakra. To že to přežije skok 6metrů teda říkat nebudu.
Myslíš ten vertikální skok?
Upravil xHackerM dne 31.03.2014 20:22
jak dopadla zkouška:fajn tak jsem se akorát ujistila,že mě při vyšších otáčkách prokluzuje spojka :-) ale to se mi nezdálo už při koupi tak mi na to borec zlevnil :-) takže už mám aj přečtené vlákno výměna spojky....zatím jsem všechno zvládla doma a při nervovém zhroucení přivolala mužíčka tak jsem zvědavá :-)
njn, spojka je zaklad preju hodne stesti s trubkou...
Na zadni jde jen se nesmis bat poradnyho vyplachu. Jinak na predku ma hodne vahy. To je citit i kdyz nekde skocis. Prijde mi jak kdyby byl v prednim kole magnet
jojo už jsem četla,že je tam přístup jak k penězom :-) naposledy jsem to dělala na mz a to byla lahoda,systém je stejný jen se k tomu systému dostat :-)