Zdravím,ještě jednou žádám o radu.občas je problém se startem a nevím proč.děje se to tak,že někdy startuje bez problému,jindy to nejde a po chvilce to chytne.múj pantáta mosel včera pro něco zajet a říkal mi že na zpátek mu to nechtělo chytit a když trošku potlačil a nějak blbnul tak mu to chytlo.říká mě,že startér jede ale jako by na jednom kolečku chyběl zoubek a tak to nechce startovat(a jak se to pootočí,tak už to pásne na zoubeček) nebo je někde chyba na startéru...tady jsem se všude dočetla kalibrace plynu a baterka nejčastější přícina.tak se ptát jestli nevíte jestli je to jedna z těch příčin nebo má chlap pravdu...ješte přikládám foto startéru je tak prasklý deklíček:-) tak nevím jestli to má na něco vliv,a jestli to jde koupit zvlášt či celý startér.díky moc a nesmějte se
kenny1 přiložený následující obrázek:
Točení na prázdno dělá vadná volnoběžka.Doporučuju před chcípnutím motoru vrknout plynem, mě taky párkrát točila na prázdno a po aplikaci vrkání před chcípnutím už se to neobjevilo.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
A starter teda toci jako normalne a akorat to nechytne nebo se starter jakoby neroztoci?
Jinak nazev jeste jedna rada je dost nicnerikajici a az to tu nekdo bude hledat, tak bude pekne zoufalej:-) to jen tak pro priste...
TOLI napsal:
Točení na prázdno dělá vadná volnoběžka.Doporučuju před chcípnutím motoru vrknout plynem, mě taky párkrát točila na prázdno a po aplikaci vrkání před chcípnutím už se to neobjevilo.
Co se stane jinýho,u motoru se vstřikováním,když před chcípnutím vrkneš plynem a když nevrkneš?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
no startér jakoby točil ale nechytne.jakoby naprázdno....jo tak příště dám lepší název...
k TOLI:já si tak trochu myslím,že by se to u vstřikování dělat nemělo,kdysi mi bylo řečeno že to potom není dobré pro motorku,pro dobíjení-ale třeba se pletu :-) nicméně co s tím deklíčkem prasklým nevím,i když dneska jsem našla startér co nám zbyl po 4kole a vypadá ten deklík stejně(on v podstatě cely starter),jinak se to asi zvlášt koupit nedá ??Mám to řešit nebo neřešit ?? díky
Deklík asi koupit nepůjde- jen komplet startér- to že je prasklej je divný.
Petře to nevím - mám za to že se tam ty válečky líp porovnaj no prostě sem to začal dělat a pomohlo to. Motorku sem musel asi třikrát roztlačit tak sem zkoušel všechno.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
stanislav216 napsal:
Ahoj. Dělá to i za tepla nebo jen za studena? Jinak ve Zlíně jsem každý den. Můžeš dojet a srovnáš zvuk.
ahojki já myslím že aj za studena aj za tepla,možna po zahřátí o trošku lepčí :-) to by bylo fajn napiš kdy bysme se mohli sejít...já jsem jinak z vlachovic u Valašských klobouk ...díky