Ahoj. Chystám se svými silami na mtž y svodu. Na co si dát pozor, abych něco nepodělal???
Jak postupovat? Koukal jsem, že je do katu částečně chycený hl stojan, L. sonda atd...
V podstatě jen pozor na dráty od lambdy. Sundat koncovku,povolit objímky na spoji svody-kat,odšroubovat kat od spodního držáku-torx,vycuknout kat pod motorku. Pak sem si k tomu sedl na zem,nohama si podržel kat a kvalitním klíčem povolil lambdasondu-drží fest,tak pozot,ať si nestrhneš šestihran. Montáž opačně...
newman napsal:
Ahoj. Chystám se svými silami na mtž y svodu. Na co si dát pozor, abych něco nepodělal???
Jak postupovat? Koukal jsem, že je do katu částečně chycený hl stojan, L. sonda atd...
Díky. P.
Na radarke Ti mozem vse popisat, povedat, ukazat, .. mam to za sebou
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
newman napsal:
Díky. P.
Na radarke Ti mozem vse popisat, povedat, ukazat, .. mam to za sebou
To do pátku nevydržím. Zítra to vyzvedávám....... Mtž asi rovněž zítra večer. Snad to bude ok. Mám se připravit na nějaké to dotěsnění ? L- sonda se pouze našroubuje zpět???
Nehledej v tom raketový umění. Prostě vyhodíš celej kat a místo něj dáš na svorky ty parohy.
Lamda se našroubuje do otvoru v Y svodu.
Pokud máš Y svod bez otvoru musíš proklemovat relé ...je tady někde návod.
smazak73 napsal:
Nehledej v tom raketový umění. Prostě vyhodíš celej kat a místo něj dáš na svorky ty parohy.
Lamda se našroubuje do otvoru v Y svodu.
Pokud máš Y svod bez otvoru musíš proklemovat relé ...je tady někde návod.
v podstate Ti to smazak a vikec napisali kompletne, ja len pridam vlastnu skusenost:
bolo mi treba povolit aj vyfukove kolena od valcov a v strede ten spoj, proste vse povol na objimkach a potom to pojde lahsie do seba a lepsi si to sedne
Dotesneni by nemalo byt zapotreby ak je Y urobeny dobre, obimky by mali byt dostatocne siroke aby to dokonale stiahli - vztykove plochy dostatocne prekryte
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk