předem omluva pokud už jste to tu probírali ale nenašel sem nic co by me zaujalo. sháním tank vak pouze na foták (kompakt velikosti zrcdlovky), a na max rukavice či dolkady a tel, ale na 12V kvuli nabíjení. Uvítam jakékoli zkušenosti či odkazy. Díky Ross
SW-MOtech mohu jen doporucit sam ho mam ten nacvakavaci na podkovu a je to super navic se delai v tom provedeni 12V coz se super a pohodlny proste nacvaknes a mas v nem 12V zasuvku nic netahas
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
sw-čko už sem tak nějak měl v merku, jen nevím kterou velikost, ale Brno je kousek tak snad to na prodejně doladíme. díkes a jenom samé dobré počasí všem Ross
Zdravim all,
nechcem zakladat nove vlakno o tank vakoch, tak vyuzijem toto. Dufam, ze sa depoross nenahneva
Tiez zhanam tank vak na 1200 GSA. Stary tak nejak dosluzil Moja poziadavka je skor o tom, ze by som chcel, aby sa z neho dal urobit aj ruksak. Celkom sa mi pozdava GIVI SV205. Nema sice primarne prerobenie na ruksak, ale po doplneni popruhov by to hadam slo. Nemate ho niekto? Ake su skusenosti? Nesmyka sa po nadrzi? Alebo mate ine odporucania? Vsetkym dakujem za radu
Pebro
pebro napsal:
Zdravim all,
nechcem zakladat nove vlakno o tank vakoch, tak vyuzijem toto. Dufam, ze sa depoross nenahneva
Tiez zhanam tank vak na 1200 GSA. Stary tak nejak dosluzil Moja poziadavka je skor o tom, ze by som chcel, aby sa z neho dal urobit aj ruksak. Celkom sa mi pozdava GIVI SV205. Nema sice primarne prerobenie na ruksak, ale po doplneni popruhov by to hadam slo. Nemate ho niekto? Ake su skusenosti? Nesmyka sa po nadrzi? Alebo mate ine odporucania? Vsetkym dakujem za radu
Všechny tankbagy Touratech obsahují konverzi na ruksak (nebo tašku přes rameno). Popruhy jsou v ceně a nacvakávají se karabinkami během vteřiny.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tomas diky za info. Vasu ponuku samozrejme registrujem. Skor ale hladam nieco v nizsej cenovej hladine co GIVI splna. Ale nevylucujem ani moznost obratit sa na Touratech
Pebro