jedine ze bys chtel vyzkouset takove to nahazovani bezdusaku pomoci benzinu. Pokud jsme nekdy venku pichli tak jsem bud zalepili knotem nebo davali dusi a tim byl problem vyresen. Jenom to skakani v motokrosovejch botech na gumu aby se utrhla z rafku.. no byla to sranda a bylo kolem toho vzdycku dost lidi. Jenom treba nafoukat kolo / kdyz nemas bombicky /Prvni pokus uzasnou pumpickou ad TT nas vlastni chybou stal ventilek. Ale mas pravdu musis to zkusit.
Standa
Moby
hlavně si udělej hlinikový plechy-háčky který zahákneš za ráfek pod montpáku, aby si si je neodřel. A nandavání už je snadný, to uz tam jenom našlapu. Ale je lepší napoprvé na někoho koukat kdo už to dělal.
PetrPROCH napsal:
hlavně si udělej hlinikový plechy-háčky který zahákneš za ráfek pod montpáku, aby si si je neodřel. A nandavání už je snadný, to uz tam jenom našlapu. Ale je lepší napoprvé na někoho koukat kdo už to dělal.
to určitě, ale znáš to gumy v garáži chužt to zkusit - jak myslíš ty plechy ) to zní dobře
místo hliníkové podložky mají všude v Německu (polo, louis, HG) plastové podložky...a potom dlouhé monpáky...ale sám jsem se do toho ještě nepouštěl, to přiznávám....
30min v rumunsku E09 vymena duse... potreboval jsem teda 2 ruce navic a pri odrazeni gumy bocnim stojanem jeste jednu motorku nohama to proste neslo... pouzil jsem klasicky montpaky co vozil deda na péráku a klic na svicky vymena cele pneu by trvala tak 40min...
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
předek gs 1200 ok, ale problém zadek - zutí OK, obutí OK, ale jak to teď dostat na vnější okraj ráfku, na to jsem fakt dneska nepřišel. Máte nějakej trik?
Jarda Dingo napsal:
předek gs 1200 ok, ale problém zadek - zutí OK, obutí OK, ale jak to teď dostat na vnější okraj ráfku, na to jsem fakt dneska nepřišel. Máte nějakej trik?
Jasně vyndat ventilek a nafouknout. Jenže to pumpička nezvládne. Musíš mít dostatečnou zásobu vzdzuchu aby to šlo. Nebo tlakové dělo a nebo pomůže fígl s benzínem,co se tady už taky řešilo. Jen pořád nechápu PROČ to řešíš podomácku? Vzdyť je jednoduší jít do servisu a tam si to nechat přezout bez námahy,poškození ráfků a s vyvážením.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Jarda Dingo napsal:
Jasně vyndat ventilek a nafouknout. Jenže to pumpička nezvládne. Musíš mít dostatečnou zásobu vzdzuchu aby to šlo. Nebo tlakové dělo a nebo pomůže fígl s benzínem,co se tady už taky řešilo. Jen pořád nechápu PROČ to řešíš podomácku? Vzdyť je jednoduší jít do servisu a tam si to nechat přezout bez námahy,poškození ráfků a s vyvážením.
Připravuju se na cestu, kde budu muset přezouvat - tak jsem to pojal jako trénink... To už tak občas dělám
BIGR napsal:
Připravuju se na cestu, kde budu muset přezouvat - tak jsem to pojal jako trénink... To už tak občas dělám
Cesta kolem světa?[/quote]
ne jen jsem si vymyslel takovej dárek k 50tinám http://lukygoogan...0big%20way
jen tam mezi řečí, kdybys měl chuť mi s tímhle blogem pomoct, třeba cetsama, který jsi uděla nebo plánuješ byl bych ti vděčný http://lukygoogan...gspot.com/
Nějak to letos zacvičilo s mými kamarády