Toz dorazili jsme dnes do Autecu -- jsem zjistil, ze nemci vyrabej moji bundu a kalhoty jenom pro samecky
Doporucen nam byl StreetGuard... ma nekdo zkusenost pls?
Hledame neco univerzalniho jak na zimu, tak na leto.. tedy s vlozkou a aby v lete DOBRE vetralo.
Jinak Santiaga boty uz mame oba.
Dik.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
StreetGuard... je dost dobrej, ale zatraceně drahej.
Bunda cca 750 e, a kalhoty tušim cca 550 e.
Nepotřebuješ nepromok, celý je to z goráče, akorát to moc nevětrá.
S.G. 2 má na vnitřní straně rukávu zip na větrání po celé dílce, a v létě v černém provedení je docela teplo.
Nepromokavost otestována letos v červnu v rakousku, 5 dní v kuse lilo ale strašně.
Naprostý pocit sucha a bezpečí
David napsal:
S.G. 2 má na vnitřní straně rukávu zip na větrání po celé dílce, a v létě v černém provedení je docela teplo.
Nepromokavost otestována letos v červnu v rakousku, 5 dní v kuse lilo ale strašně.
dik.. to jsem potreboval slyset toz asi objedname
17 cm
BIGR napsal:
NO SAMIČKY MAJI HOLT SMŮLU. BUĎ BUDOU CHODIT V SAMEČČÍM,NEBO BUDOU SEDĚT DOMA.
hele tohle jsem presne rikal na prvni srazu u Aldy a jedinou reakci byly opovrzlive pohledy...
Ja si taky myslim, ze mezi palubou a podpalubim je sakra rozdil...
17 cm
Souhlasím, neexistuje dobré univerzální oblečení do zimy i horka i do deště. Buď je to kompromis nebo některá z vlastností potlačená. Rallye2 je třeba super do horka ale v dešti špatná a nic moc i v zimě. Streetguard znám dobře ale jet v něm v červenci na Korsiku bylo peklo. Ovšem v červenci ve sněžení na Grossglockneru - neznám nic lepšího. Chce to minimálně dvoje hadry myslím...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Souhlasím, neexistuje dobré univerzální oblečení do zimy i horka i do deště. Buď je to kompromis nebo některá z vlastností potlačená. Rallye2 je třeba super do horka ale v dešti špatná a nic moc i v zimě. Streetguard znám dobře ale jet v něm v červenci na Korsiku bylo peklo. Ovšem v červenci ve sněžení na Grossglockneru - neznám nic lepšího. Chce to minimálně dvoje hadry myslím...
no mit 120 litru v hadrech mi zatim prijde moc... staci sedesat prozatim
Jel jsem v Rallye 2 v 5-7 stupnich po dalnici a zatim super.
Vetsinu v zime stejne asi najedu po praze a pomalu.
17 cm
Hicks: nemusíš mít sadu za 30 tisíc ne? Když si koupíš jakýkoliv kalhoty na enduro a k tomu bundu ralye2 a nějakou sadu do chladného a deštivého počasí, tak to rozhodně nevyjde na 60 tisíc. To oblečení streetguard je extrém, protože má dost unikátní vlastnosti. Pokud chceš mít nejlepší oblečení do terénu, na dálkové cestování do horka a na cestování do chladu a deště a ke každému sadu bot a jiné helmy, tak jo. Záleží na tom, jak moc jezdíš. Pokud ti vadí převlíkání z/do nepromoků a chceš oblečení, které vydrží i v lijáku suché, tak holt buď koupíš něco z igelitu nebo holt drahé trilamináty. Ceny jsou od všech výrobců podobné, koukni se na ceny Rukka na porovnání. I v motosupermarketu Louis nebo Polo to stojí rakety. Nenadávej že nedáš 120 tisíc za čtvero oblečení, když na to nemáš, tak kup prostě nějaké levnější a nepromok a hotovo. Šlo o to, že prostě NEEXISTUJE oblečení, které nepromokne (jako Streetguard) a větrá jako Rallye2 a hřeje jako co já vím třeba ta Rukka. Jde to řešit nákupem dvou nebo tří sad (pokud počítám i nepromoky) a nebo jedné (třeba Rallye2) s tím, že v celodenním lijáku holt musíš použít i nepromoky, což u Streetguardu není potřeba. Ale nikdo tě nenutí kupovat zrovna drahé BMW hadry, i když zrovna ty co píšu mají cenu oprávněnou a nejde jen o značku ale o vlastnosti. Znám lidi co jezdí v džínách a kožené bundě do pasu a procestovali celý svět. Proč ne..
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Emilio napsal:
Tome,Hicksovi o kukle nevykládej,je pro měj zbytečná,kdyby si viděl jak jezdí,má kolem krku umotanou šálu jako nazval Bob žáci v sedmé béééé
obcas si predstavuju, ze ridim Nieuporta
17 cm
TomasTT napsal:
Hicks: nemusíš mít sadu za 30 tisíc ne? Když si koupíš jakýkoliv kalhoty na enduro a k tomu bundu ralye2 a nějakou sadu do chladného a deštivého počasí, tak to rozhodně nevyjde na 60 tisíc. To oblečení streetguard je extrém, protože má dost unikátní vlastnosti. Pokud chceš mít nejlepší oblečení do terénu, na dálkové cestování do horka a na cestování do chladu a deště a ke každému sadu bot a jiné helmy, tak jo. Záleží na tom, jak moc jezdíš. Pokud ti vadí převlíkání z/do nepromoků a chceš oblečení, které vydrží i v lijáku suché, tak holt buď koupíš něco z igelitu nebo holt drahé trilamináty. Ceny jsou od všech výrobců podobné, koukni se na ceny Rukka na porovnání. I v motosupermarketu Louis nebo Polo to stojí rakety. Nenadávej že nedáš 120 tisíc za čtvero oblečení, když na to nemáš, tak kup prostě nějaké levnější a nepromok a hotovo. Šlo o to, že prostě NEEXISTUJE oblečení, které nepromokne (jako Streetguard) a větrá jako Rallye2 a hřeje jako co já vím třeba ta Rukka. Jde to řešit nákupem dvou nebo tří sad (pokud počítám i nepromoky) a nebo jedné (třeba Rallye2) s tím, že v celodenním lijáku holt musíš použít i nepromoky, což u Streetguardu není potřeba. Ale nikdo tě nenutí kupovat zrovna drahé BMW hadry, i když zrovna ty co píšu mají cenu oprávněnou a nejde jen o značku ale o vlastnosti. Znám lidi co jezdí v džínách a kožené bundě do pasu a procestovali celý svět. Proč ne..
Ja nenadavam... proste konstatuju.
hele ja ted jezdim s GSem nejcasteji jako s DOPRAVNIM prostredkem po praze a tak do 100km mimo prahu a zpet.
Maximalne mi vyhovuje zadni ledvinokapsa u Rallye 2 bundy + dziny... ale mam docela strach v teniskach. Mozna nasadim trvale ty Santiaga...
Jeste nevim... spis jsem ted akutne resil zimu a pokud jsou BMW hadry dobry, budu radsi kdyz budu mit vybavu sladenou
17 cm
vorel napsal:
koukni na Strž na Revit
http://revit-obleceni.cz/2-bundy-textilni/
dik...
17 cm
Emilio napsal:
Hicksi,tak si pořiď vaťák a filcáky(do nich noviny) a pojedeš jak drak,kapucu na blembák a to teprve budeš IN
Když tak přijedeš do autecu na garančku,tak ti možná dají slevu a nebo kávu z mlíčkem jako má rád Bob
a co ma mistr za obleceni kdyz uz je tak rozmachnutej? )
Jinak co mas furt s tou salou? Mne to prijde civilnejsi nez kukla... zvlast po meste.
17 cm
David napsal:
objednano... dik vsem za rady.
Emilio mi priste pujci tu uzasnou kuklu at muzu vyzkouset
17 cm
Emilio napsal:
Hicksi,já ti jí fakt půjčím,nemám strach,že tam zůstanou nějaké tvoje vlásky...A až zjistíš jak funguje,tak jí koupíš pod stromeček i tátovi do auta....
Kua, Emilio, to bylo dost dobry ... ..nicmene .. nebylo to necestne a nesportovni?>
hele ja ted jezdim s GSem nejcasteji jako s DOPRAVNIM prostredkem po praze a tak do 100km mimo prahu a zpet.
Maximalne mi vyhovuje zadni ledvinokapsa u Rallye 2 bundy + dziny... ale mam docela strach v teniskach. Mozna nasadim trvale ty Santiaga...
Jeste nevim... spis jsem ted akutne resil zimu a pokud jsou BMW hadry dobry, budu radsi kdyz budu mit vybavu sladenou [/quote]
No tak hlavne ze se cejtis bezpecne v tech dzinach, to je taky vybornej napad.
Super je, ze se pri padu nikdy neprodrou a chranice na kolenou jsou taky perfektni.
Myslim ze tenisky uz tomu neublizej.
No tak hlavne ze se cejtis bezpecne v tech dzinach, to je taky vybornej napad.
Super je, ze se pri padu nikdy neprodrou a chranice na kolenou jsou taky perfektni.
Myslim ze tenisky uz tomu neublizej.
o tom to vubec neni... to je o tom, ze dejme tomu ze cca kazdy 2 km zastavuju, sundavam helmu atd, to za jednu cestu klidne 3x, 4x...
Ono prece jenom ke vsem zakaznikum nemuzu prijit v kukle a motokalhotach...
Ta bunda se jeste snese.
17 cm
to all: chvíli jsem si říkal, že to jenom hraje, ale von ne, von je vážně takovej.....
to Hicks: univerzálu opravdu není...třeba já mám asi patero oblečení, tři přilby, čtvery rukavice, dvoje boty...a v dohledné době plánuji další...prostě pro každý účel něco jiného, pro dané to nejvhodnější...ale na to jako ZAČÁTEČNÍK musíš přijít SÁM...