A já proč ju mám tak rááád.Takový křifki a ten výkon lepší jak dyž byla nová...Tak šup,šup honem ostatní na brzdu ať možem tunit a porovnávat...
Bohumil přiložený následující obrázek:
Mám na ní jenom 80000,tak musím ještě pár kiláků počkat. Taky by mě to ale zajímalo. Už jsi na ní letos jezdil. Jaký je to pocit, skoro po roce?
Upravil Kasak dne 06.06.2014 21:20
Když je hlad,je i husa dobrá.
ještě pár set tisíc kilometrů a bude mít výkon jak nová dvanáctka
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jooo, pocit ultra super mega hrubii.skraju sem zkousel k100 kvuli tomu ze je nizsi ale ted stema origo sitzama je to gs super.akorat mam dost zlomeny nohy...pri zastaveni mam alevetsi stabilitu nez z xxl sitzem touratech kerej je metr nad zemi...takze az priberu a posilimtak hned zase sedla vymenim...
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Jooo, pocit ultra super mega hrubii.skraju sem zkousel k100 kvuli tomu ze je nizsi ale ted stema origo sitzama je to gs super.akorat mam dost zlomeny nohy...pri zastaveni mam alevetsi stabilitu nez z xxl sitzem touratech kerej je metr nad zemi...takze az priberu a posilimtak hned zase sedla vymenim...
tak papej ať je z Tebe zase chlap jak hora :-))
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
mne to vychazi "jen" 61KW - ale i tak dobry! auta při 150tis mivaji klidne 5kw dolu - asi tomu trochu pomohli ty poznámky o lepcim sani atd :-) jinak není důvod aby traktor po 150tis mel min jet :-) - jedine ze by tam byl puvodni vzduchovej filtr :-)
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
No na to ze ma mit 59kw tak si myslim ze je to super...hlavne ale ze ta krivka neni roztrepanaa...v porovnani s 1200 sou ty krivky naprosto stejny, samozrejmne ze moje je nizsi.takze kdyz si vemes rozdil dvou generaci gs tak su spokojene. Z uprav je tam opravdu jen rozsirene karbonove sani, kn filtr,remus revolution a iridiove svicky...
Kupredu spatki ni krok...
No jo Bohušu šak ty jako důchodce máš pořád čas tunit a z důchodu se to lépe táhne..to je furt 100kč přidáme atd...je to dobrá práce ta 1100GSo!!!kámo čest