Ahoj přátelé motorkáři.
Chtěl bych se s Vámi podělit o velkou radost z dlouhého a konečně uskutečněného snu. Minulý týden, v pátek 13.(bratr-Doc měl 1. výročí umrtí), mě moje dvě ředitelky(tedy manželka a mamka) vzaly do ,,hračkárny". A ta se jmenovala motobazar. No a tam jsem tu ,,Bramboru"(jak jí říká můj vnouček) uviděl. Nebudu Vám to samozřejmě líčit celé, ale proběhly hlášky typu-dyk je to moc drahé,nevím na co bys to potřeboval atd-, ale já se nedal a kopal nožičkama a vztekal se, až mi jí nakonec koupily.
Takže už je doma, je jí 7, a já se s ní chodím do garáže mazlit, vždyť to znáte. Zatím na ní všechno objevuji a učím se s ní jezdit, je to trochu jiné, měl jsem předtím Pegaso Trail 650.
Brácha vždycky chtěl, abych sem na toto fórum chodil, ale já nechtěl dokut jí nebudu mít, tak ted už mohu.
Takže tak! ahoj Nikos
nikos přiložený následující obrázek:
[317.65Kb]
Doc-brother
Náš táta říkával,že rozumný člověk to pochopí a názor blbce mě nezajímá!!!
cau Nikosi.. gratuluju.. koukam, ze obstojne sprechtis cesky...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Taky se ke gratulaci připojuji a uvidíš, že radost z jízdy neni jen marketingový slogan BMW a že ti budou praskat koutky jak se v helmě pořád člověk usmívá
Ahoj Nikolasi,tak tě tu taky vítám a gratuluji.Myslel jsem si,že jsi byl domluven s Bobem na červenou 1200,ale asi to dopadlo jinak.Hlavně ať ti dobře slouží.Ve středu mi dej vědět,kdy se stavíš.
Ahoj
.