Za prehistoricokou bych jí nepovažoval ... jdou tam nahrát nejnovější mapy a je snad nezničitelná
Co se nových map týče, jednoduše přes mapsource.. Není na tom nic složitého, kdyby Ti náhodou nikdo neporadil
Já bych jí za tak skvělou nepovažoval ale to je věc osobního názoru.
Je to víceméně Garmin Streetpilot 2720/2820, která byla podle mě nepříliš povedená už jako nová. Docela radikálně filtruje informace z map, nezobrazuje vůbec všechno, co by zobrazovat mohla a už nová byla docela ukrutně pomalá. Mě nejvíc vadilo, že v té době (2008-2009) neměla Sirf příjmač, takže ve městech vypadává. Já jí měl (Garmin originál ne BMW OEM ale to je jedno) na výletě v Anglii a myslel jsem, že se z ní zblázním, protože v užších ulicích prostě nefungovala. Druhá nevýhoda je, že nemá baterku, takže bez 220V nebo 12V je nefunkční a nedá se třeba doma kouknout, kam člověk zítra pojede (zdroj 220V jsem neměl).
Nicméně s tím ovládáním na levé straně se výrazně líp pracuje a NT mapy v ní rozhodně fungují, takže není problém nahrát třeba i nejnovější ale jestli se nepletu, tak nemá kartu a tím pádem je tam jen limit kapacity vnitřní paměti, což nestačí. Já jsem měl verzi s 800MB volného místa (možná to u BMW je jinak a dávali tam jinou verzi) a to dneska nestačí pomalu ani na mapy ČR. City Navigator Europe má dneska 3.5GB.. A co si pamatuju, tak Streetpilot líp (logicky) zobrazuje POI a waypointy na mapě oproti všem Zumům.. Dost podobně jako GPSMAP. To je fajn.
Každopádně je to stará hachle.
díky moc za tipy, souhlas že je to stará hachle, ale byla s motorkou zadara. S klukama v TT jsem to onehdá řešil (taky jsem u nich teď každý den, viď Tomáši ale doporučovali se na ní vykašlat, prodat na díly a koupit novější.
Jinak nahrávání nechci řešit, nemám PC jen Maca, novější mapy taky určitě má - já tám mám jen ITA a FR z 2007 nebo ze kdy a ČR jen takovou základní co jsou tam rybníky a dálnice
Jo jinak jsem se díval na specifikaci a mělo by to mít nějakou vnitřní fixní pamět s Evropou (divný) a pak 800MB paměti pro uživatelský mapy. No uvidíme co se do ní dostane...
jsem těm endurům nějak propadl