udelal jsem si radost a Traktor dostal 41 litrovou nadrz. Nastal ale maly problem - Hepco-Becker v prubehu vyroby padaku zmenili uchyceni leveho "horniho" ramena co je nad valcem. Tedy nadrz mi lezi na padaku, to se mi ani trochu nelibi
Mam tedy na Vas dotaz, zda je tady nejaky podobne postizeny traktor, kteremu narozstla giganticka nadrz a v tom pripade jake ma padaky - sednou mi tam treba SW-Motech? Vim ze sedi Touratechacke, ale ty se mi nejak moc nepozdavaji, takove vachrlatejsi.
Pripadne pokud nekdo uvazuje o vymene padaku a kouka po hepco becker, necht se ozve. Fakt nechci riskovat ze padaky budou nejak blbe drit o nadrz, tak je raci pustim dal
Diky moc,
Rado
EDIT: Traktor je typu 1100GS
Upravil radovant dne 19.10.2014 19:02
Ahoj Rado, a jak moc to překáží? nestačilo by třeba jen trubku v inkriminovaném místě zplácnout, nebo prohnout na ohýbačce, případně úchyt do rámu převařit? Hepco Beckery jsou skvělý, váží podstatně méně než třeba Motechy...ochranu bych řekl lepší než originály pro GSA... jestli to jde, spíš bych hledal řešení, jak je upravit, než měnit za jiné (horší). Jinak gratulace k nádrži. Sehnal jsi jí jetou, nebo jsi vzal raději funglovku? (shodou okolností jsem taky sehnal velkou nádrž, přídavnou na XChallenge, ale plánuju jí zkusit nandat jen na cesty a normálně jezdit nalehko. Dojezd přes 600km mě prostě fascinuje)
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Jestli ti to pomuze,tak v tomto odkazu je nekolik fotek motorky zdejsiho clena Karlose.Co je to ale za padaky nevim. http://karlosgs.r...s.cz/VevisTeoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
gratuluji !!!! jak sleduju vývoj 11tek, tak najít nějakou s malou nádrží bude brzy vzácnost
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
@Mel - no asi by to slo mirne primacknout - puvodni (prapuvodni) hepco meli to uchyceni na leve strane obracene, takze se te nadrze nedotykali, tyhle nove maji sroub zespoda a trubku nad nim. Ta nadrz se tam dotyka, zatim jsem ji nemel ani plnou, takze se bojim ze jak se to zatizi tak to bude na tom miste dost tlacit. Asi to vemu nejakemu odbornikovi, at se na tom vyradi, protoze ty padaky jsou fakt supr a odreniny na nich vypovidaji o tom kolik toho uz zachranili. Pak je potreba priohnout i ty "nohy" co jdou dovnitr pod nadrz... proste projekt na dyl
@Hrabe: Dik. Nejak jsi me motivoval tou tvoji adv nadrzi
@namork1 - Jak se koukam na tu foto co ma typek moto z leve strany tak to tam presne "drhne" - ty motech maji ten sroub taky zespoda a navic proti beckerum jsou "vykroucene" mirne dopredu, takze tam jak se ta nadrz svazuje.
Koupil jsem to "pouzite" ale vpodstate jak nova, byla tam i pumpa s novym filtrem a proste vsechno. Se postestilo celkem.
Bohumile, to ja jse si taky rekl ze do ni nedam ani korunu po tom co jsem tesne po koupi motorky koupil kufry... no a od te doby co mam GS jsem furt bez penez. To mas tady tlumice, tam topkejs, a hle, nadrz, no tangbag by se taky hodil, je libo dorazy rizeni, spevneni prevodovky. No a o zadek se je potreba taky starat, takze sedlo, dve, no a aby se neco neodrelo, tak padacky... no a najednou zjistis ze za "tuneni" davas vic nez za samotnou motorku...
radovant napsal:
Bohumile, to ja jse si taky rekl ze do ni nedam ani korunu po tom co jsem tesne po koupi motorky koupil kufry... no a od te doby co mam GS jsem furt bez penez. To mas tady tlumice, tam topkejs, a hle, nadrz, no tangbag by se taky hodil, je libo dorazy rizeni, spevneni prevodovky. No a o zadek se je potreba taky starat, takze sedlo, dve, no a aby se neco neodrelo, tak padacky... no a najednou zjistis ze za "tuneni" davas vic nez za samotnou motorku...
Ale kdyz ja ju mam rad
Lépe bych to neřekl :-) Přemýšlím o větší nádrži... novém sedle... pak i o přídavných světlech, lepší plexi.... a když už tak rovnou i podvozek - tlumiče.. lepší brzdy no mohl bych pokračovat dál a dál :-D
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Jednou me dostal jeden kamos, kdyz jsem mu vypravel jak jsem koupil tlumicea ze jake supr. No rekl: a nebude lepsi si koupit novou motorku? Ja to nechapu, ti lidi tomu nejak nerozumeji
Motorka je jen zacatek... No a ebay to je pak pokracovani...
já bych to tak celé černě neviděl.... Nejhorší Investice je auto a ženská... pak asi ta motorka no...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Vojto podle toho jak si uhanel holky na Radarce bych rekl, ze Te nic nestojej: -)))))
Rado vzdyt ta investice ti zvetsila dvojnasobne to, co mas mezi nohama, takze prachy to urcite nejsou vyhozene zbytecne: -)))))
Splněný sen moje 1100GS