Vjetrnik napsal:
už mám dva týdny objednáno, zatím ještě nejsou skladem......ale teď už stejně není spěch, stačí do jara...
Teda ty musíš mít opravdu všechno... Že ty máš takovej pojízdnej katalog TT?
No vzhledem k tomu, ze mam na motce doplnku vyrazne min nez ty, se divim, ze se vubec ozyvas.
Mam jen par drobnosti, ktery maji pro me vyznam. Tak napr. plexi pred svetlem jsem na asfaltu jeste nepotreboval
Teda ty musíš mít opravdu všechno... Že ty máš takovej pojízdnej katalog TT?[/quote]
No vzhledem k tomu, ze mam na motce doplnku vyrazne min nez ty, se divim, ze se vubec ozyvas.
Mam jen par drobnosti, ktery maji pro me vyznam. Tak napr. plexi pred svetlem jsem na asfaltu jeste nepotreboval [/quote]
Já to plexi kupoval před dovolenou v Norsku,kde jsem počítal,že občas nebude asfalt... A měl jsem pravdu. Lepší je rozbít plexi za 700,než světlo za 5000 nebo víc...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
na rovinu, některé doplňky na motorky dáváme, proto, že se nám prostě líbí....než že bychom bez nich měli problém s funkcí motorky...ale alespoň se to snažíme racionálně odůvodnit, až se manželka zeptá
třeba silniční motorku mám komplet v karbonu, sice motorka zhubla pár deka, ale spíš je to proto, že se mi to prostě tak líbí...
...blbý dotaz, z obrázku to není moc patrné...jak je ten hříbek přidělaný do kyvky? doufám že to není jen tak nasunuté do díry...
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Kdyz to nevite, tak nedelejte zavery.
V uvodu jsem psal, ze nam to Tomas urcite rad priblizi. Samozrejme to musi bejt pevne nasroubovany aby to fungovalo.
pokud se to jmenuje padací hříbek, nebude to pravděpodobně na suchý zip.....takže bych vyčkal, až bude na trhu a potom můžete polemizovat, ale to je tak všechno, co s tím můžete dělat.....já to na motorce mít budu tak jako tak ...i už jen kvůli tomu, že to tam nebude mít Emilio ........
K těm novým věcem vám fakt zatím moc neřeknu. Nemáme manuály a představí nám to za měsíc na sales meetingu, takže do té doby vím jen to, co vidíte na fotkách.. Některé z těch novinek jsou už ve výrobě, máme objednané všechno, co nám připadalo smysluplné. Uvidíme. Z těch věcí na silniční motorky nejsem nijak unešený ale prý to v reálu na výstavě vypadalo hezky. Nevím. Zato ty zlaté díly na G450X, tak tomu rozumím
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Vjetrnik napsal:
pokud se to jmenuje padací hříbek, nebude to pravděpodobně na suchý zip.....takže bych vyčkal, až bude na trhu a potom můžete polemizovat, ale to je tak všechno, co s tím můžete dělat.....já to na motorce mít budu tak jako tak ...i už jen kvůli tomu, že to tam nebude mít Emilio ........
Jen aby... Když se to jmenuje padací hříbek taky by to taky mohlo pořád padat a budeš muset chodit pro novej.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS