Kde máte umístěnej balast pro xenon na R1150 GS? Jsem se dal do zapojování a narazil na problém kam s ním. Nakonec jsem přišel na to, že by šel dát nad alternátor, ale nejsem si uplně jistej jetli to je vhodný ho tam dát.
Za baterku nad vzducháč by top nešlo? Máš dost dloué dráty? Páč tam je to docela nad motorem a otázka je jak se to bude chladit.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
dosahne ti to pod chladič oleje? ja to tam mam pripaskovany "drcpaskama" k ty plastovy konzoli pod chladicem, je tam krasna rovna plocha a chladi se to jedna basen,zitra se pokusim vyfotit
Upravil jpbmw dne 15.01.2015 20:22
Na to jsem koukal, chtělo by to větší fotku. potíž je v tom že ta sada co mám je pro 1200 GS co dělá TT a nemám tam tenhle držáček toho balastu, bych ho musel vyrábět.
Saturnin napsal:
cizak: z tý fotky se mi nedaří vykoukat je to uchycený, to je někde tam u klaksonu?
Hele, je to zespoda zasunutý do toho masivního odlitku (krk řízení /přední část rámu motorky). Skvěle se to dělá, připadáš si při tom jak gynekolog.
Když jsem to před lety montoval, zrovna mi nešla tiskárna (chytrý founy ještě moc nebyly) a já furt běhal po baráku mezi počítačem a motorkou a nadával, co tím vlastně němečtí soudruzi chtějí říct...
Nakonec se věc podařila a je to uvnitř perfektně schovaný, prostě někdo nad tím docela přemejšlel!
Upravil honzis dne 16.01.2015 09:42
Znamena to ze tomu balastu nevadi vetsi voda bahno nic ? muze to byt takhle na rane ?
Upravil omar71 dne 16.01.2015 10:22
Když jsem to před lety montoval, zrovna mi nešla tiskárna (chytrý founy ještě moc nebyly) a já furt běhal po baráku mezi počítačem a motorkou a nadával, co tím vlastně němečtí soudruzi chtějí říct...
Nakonec se věc podařila a je to uvnitř perfektně schovaný, prostě někdo nad tím docela přemejšlel!
omar71 napsal:
Znamena to ze tomu balastu nevadi vetsi voda bahno nic ? muze to byt takhle na rane ?
Je to přímo nad blatníkem, takže bahno ani odstřikující voda od kola nemá šanci se tam dostat. Z boku a seshora je to krytý úplně. Pokud myslíš vetší vodou brodění, tak ano, je to problém. Jak se ti voda dostane nad polovinu nádrže, tak průser! Možná ale už v tu dobu budeš řešit vodu v motoru.
Takže za mě velké doporučení. Možná to má nějaký mouchy, ale já jsem na ně zatím nepřišel. Víc by ti k tomu mohl říct třeba Cizak, ten bude mít dost ohlasů z praxe..