Tak jen pro informaci, po dvou a pul mesicich me probehla reklamace plexi u Geneze - a po 1.500km cca opetovne se ukazala kvalita protimlzici ochrany - viz foto. Pristi tyden opetovne budu reklamovat
Killingman přiložený následující obrázek:
Killingman napsal:
Tak jen pro informaci, po dvou a pul mesicich me probehla reklamace plexi u Geneze - a po 1.500km cca opetovne se ukazala kvalita protimlzici ochrany - viz foto. Pristi tyden opetovne budu reklamovat
Prosímtě a nemáš tušení jak se to stalo , v návodu u SCHUBRTKY píšou že na vnitřní folii se to nesmí čistit mokrým hadříkem ale jen suchým a velmi opatrně! V provozu moto helmy v dešti atd. to moc nechápu ale ...
Měli s tím velký problému u UVEXU a co já mám zkušenosti tak si už plexi proti mlžení nekupuji , cena je veliký rozdíl a efekt stejně není velkej a musí se větrat nedovřením plexi .(super výhoda SCHUBRTEK - to odcvaknutí )
Upravil cizak dne 16.01.2008 05:05
toto je vyrobna vada,nie je to spravebne zlym cistenim.
Schuberth mal chybnu seriu plexi na ktorych sa lupala vrstva antiflogu.To je presne tvoj pripad/killingman/
Na Slovensku sa to dovozca v pohode meni.bolo tu uz viac takych pripadov.
Ahoj. Ten samí problém má UVEX, pokud to je výrobní vada tak už pěkně dlouho? Moc jsem to neřešil ale Sarkány v Praze (prodejce) mě nedoporučil další nákup! Uvex dělá ještě dvojité čiré plexi, žádná nádhera ale funguje!
profesor
Uvex mel taky spatnou serii,nahodou jsem mel jedno plexi taky z te serie,ale vymenili mi ho ihned a dalsi uz bylo bez problemu,pry se jim ta vrstva nejak spatne vypalila,jinak ten antifog od uvexu funguje celkem dobre,helmu bez antifogu bych uz nechtel,ted mam Araiku a tam pilnock a ten funguje asi nejlip
dovozce uvexu do čr je v Sušici a reklamace vyřizuje bez problémů. kdyby byl problém, dejte vědět, známe se s Alanem velmi dobře, i s cenama bych mohl trochu pomoct
Killingman napsal:
Asi se to vážně nepovedlo asoudruzi z NDR udělali někde chybu...
Já mám SCUBERTku tři roky a nikdy se mi nic s plexi nepřihodilo. Mám stále původní. Sice je už "unavený" a občas škrábnutý,ale to se stane každýmu a je to většinou vlastním přičiněním.
Máš asi hold smůlu.