ze by garmin softik do mobilu? To by bylo super... asi hned v pondeli zavolam do TT.. to mne zaujima, velmi
Ted pouzivam Tomtom + Navigon a zatim v poho, ale hodila by se pripadne kompatibilita s ostatnima...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
BIGR napsal:
Zapomeň,že bude kompatibilní TomTom a Garmin. To je jako by byly kompatibilní Windows a Linux.
= kompatibilni datove rozhrani mezi Zumo atd + tohle
-
jinak ja nejaky univerzalni format POI + tras naprosto dokazu predstavit...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jo,to mam v mobilu taky,ale vicemene jsem to jen vyzkousel a pouzivam i nadale tomtoma ktery naviguje o dost lip,hlasova navigace taky lepsi,na displeji vse co potrebuji...v tomhle je garmin blbejsi,ale na masinu mam stejne odolnyho garmina prave kvuli mapam,sdileni tras a pod.v tomhle by ti mohlo obcas bejt dobry,ale treba na nejakou offroud navigaci to stejne neni ani nahodou.
Aktualne 1250 GSA HP
To hicks posla jsem ti pm tak na to mrkni. Na silnici je lepší tomtom nebo Igo u garminu se mi líbí jen topo mapa, jinak tam jdou dohrávat poi pres poi loader.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Hicks: to je ale stará věc. Mám to v mobilu (Windows Mobile 6) už pěkně dlouho. Nejsem z toho nějak extra nadšený, asi je to tím pomalým telefonem co používám. Mám verzi co musela mít speciální Garmin BT GPS příjmač ale dneska už je to tuším prolomený a funguje to s jakýmkoliv. Ovládání připomíná Nuvi. Mám na tom topo a nějaké free mapy - maroko, tunis a všechno funguje. Jen můj telefon je pomalej.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...