Čau pánové,
mám takový dotaz. Pro někoho možná stupidní, ale já to prostě nevím. Rozřízl jsem hadice kvůli instalaci palivových rychlospojek. Na horní hadici jsem dal na vývod z nádrže samici, která při rozpojení zastaví vytékání benzínu, což ještě chápu, ale na té druhé-spodní hadici to mám prý dát naopak a do konce, který vychází z nádrže dát samce. K čemu slouží ta spodní hadice a je toto řešení správně? Mám z toho těžkou hlavu
Poraďte, prosím...
Díky moc.
P.S.: V případě, že by můj dotaz byl nejasný, to blejsknu a dodám obrázek.
Kdo chce-hledá způsoby, kdo nechce-hledá výmluvy...
Jo vidíš... To by tak mohlo být. Z té druhé hadice totiž moc benzínu neteklo. A netušíš, na co ta hadice je?
Kdo chce-hledá způsoby, kdo nechce-hledá výmluvy...
Chlapi, nevíte kde by mohly být za nějakou normální cenu ty rychlospojky 8mm ? Nikde už to nemají a na bmwmotoparts to mají nějaké strašně drahé. Mají sólo samce a samici a to aby člověk dal za jednu sadu 2000 Kč. Díky
A když jsem Vám spojky ve vyšší kvalitě a ve svém volném čase prodával za svou nákupku, tak na mě místní smetánka chtěla posílat obchodní inspekci a kdo ví koho ještě, protože nepovoleně podnikám bez živnosti a určitě toho ani neplatím daně. To bylo vyhrožování,jak když bych si postavil konkurenční benzínku na D1.
Přitom jsem na tom měl zisk čistou nulu a kupoval jsem to na krámě, platil DPH a pak to jen odeslal zájemcům v rámci mého pocitu, že lidi si mají pomáhat, kor ti v jedné stopě.
Ale zase mohli šmejdi zdražit šmejdy. A já nemám žádné běhání na poštu a administrativu pro nic. Všichni spokojení až na koncového spotřebitele.
Hodně štěstí.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
V BMW motoparts to nekupujte, nefunguje to. Spojíte to jenom za sucha a jak se do toho dostane benzín, tak to po rozpojení nedáte dohromady. takže to funguje maximálně jako rychlo "rozpojka", což se moc nehodí.
Už jsem tam reklamoval dvoje od zákazníků (takže nejde o moje olšový ruce )
Jinak proti němu nic. Beru tam spoustu věcí, ale tohle se prostě nepovedlo a vysvětlit mu to nejde.
Dex je super a není s tím problém.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Hrabe_X napsal:
A když jsem Vám spojky ve vyšší kvalitě a ve svém volném čase prodával za svou nákupku, tak na mě místní smetánka chtěla posílat obchodní inspekci a kdo ví koho ještě, protože nepovoleně podnikám bez živnosti a určitě toho ani neplatím daně. To bylo vyhrožování,jak když bych si postavil konkurenční benzínku na D1.
Přitom jsem na tom měl zisk čistou nulu a kupoval jsem to na krámě, platil DPH a pak to jen odeslal zájemcům v rámci mého pocitu, že lidi si mají pomáhat, kor ti v jedné stopě.
Ale zase mohli šmejdi zdražit šmejdy. A já nemám žádné běhání na poštu a administrativu pro nic. Všichni spokojení až na koncového spotřebitele.
Hodně štěstí.
Pokaždé když dávám dolů nádrž, tak si na tebe vzpomenu Přes 11let a pořád slouží.
Není za co. Jsem rád , že slouží. Vlastně nikdy se mi nedoneslo, že by někomu selhaly.
Mě také zatím těsní a fungují v pohodě. Kvalita zaručena, testováno na kamarádech...
Chtěl jsem to tehdy pro sebe, tak jsem vymýšlel něco,co bude jistota, abych někde neshořel na cestách. A když už jsem je nakonec sehnal, hodil jsem nabídku mezi lidi zde na web. Byla o ně tehdy rvačka, protože jsem chytil období,kdy originály na 1150 praskaly jak mouchy pod dvoukolákem. Ale radit nikomu nebudu. Nechci, aby pak někdo přišel, že mu shořela motorka. Dřív byla trochu jiná doba. Dnes je svět moc o vyčůranosti a podrazech. O to víc si vážím kamarádů, které jsem tu potkal. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Není za co. Jsem rád , že slouží. Vlastně nikdy se mi nedoneslo, že by někomu selhaly.
Mě také zatím těsní a fungují v pohodě. Kvalita zaručena, testováno na kamarádech...
Chtěl jsem to tehdy pro sebe, tak jsem vymýšlel něco,co bude jistota, abych někde neshořel na cestách. A když už jsem je nakonec sehnal, hodil jsem nabídku mezi lidi zde na web. Byla o ně tehdy rvačka, protože jsem chytil období,kdy originály na 1150 praskaly jak mouchy pod dvoukolákem. Ale radit nikomu nebudu. Nechci, aby pak někdo přišel, že mu shořela motorka. Dřív byla trochu jiná doba. Dnes je svět moc o vyčůranosti a podrazech. O to víc si vážím kamarádů, které jsem tu potkal.
A nemáš ještě nějaké doma na prodej? Bohužel jsem tady ještě nebyl, když si je prodával.
Takže chápu, že tady máte mezi sebou nějaký boj,ale moc mi to nepomáhá v tom,na co jsem se ptal.