tak jsem se tak koukal odkud jsou tu lidi z brna ,vel. mezirici,trebic ze bychom udelali dneska nejakej kompromis a zajeli se mrknout kolem dalesic a abysme to meli vsichni tak nejak stejne slezli by jsme se v NAMESTI N/O co vy na to nebudte lini a pojedte se po obede nekam podivat
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Fanos Rusicka GS: souhlas 13 00 namest nad oslavou parking u plusu (tusim)u kruhacu
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
tak to je radna omluva beru na vedomi tak nekdy jindy
JHo docelabych taky jel za vama na čumandu a pokec a taky se projet, jenže na kole to nestihnu a tlumič bude fe kupě až zejtra večer. Leda tak v úterý v 1300hodin?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
saakrys driv jak na zhruba treti bych to nestihal, skoda ze jsem se sem nepodival driv, ale svatecni dny na kole po jiznich cechach me dokonale unavily a ja si prispal...
dneska nikam nejezdite venku je pocasi tak akorat na konzumaci studenyho moku nekde ve sklepe
Já se ted vrátil z čech.Byl jsem hodit děcka na tábor,kósek od Jindřichova Hradce.Hic jako kráva,lidi z toho horka úplně blbnou a jezdí jak k****i.Chtěl jsem odpoledne někam vyjet na motorce,ale teploměr ukazuje 55st C. Takže na to hážu bobek a sedím doma u telky....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
My se ted vrátili z Bardějova. Cesta fajn. Maximálně 34,7°C. 530 km na jednu zastávku, protože jinak by jsme umřeli na vedro. Udělali jsme rekord - 348 km za 4:08 hod v kuse. Trasa Nižný Mirošov (SZ od Svidníku) - Bečva benzinka. Tam natankovat, natlačit bagetu do pupku a valili jsme dál. Celých komplet 530 km za 7,5 hod.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
No nazdarek Chlapcii!!!Ja se vratil pred pul hodko.Patek az sobota Sraz Osova Bytiska soukroma vyjizdka po prdelich okolo C.H.a Tisnova,samozrejme klobaska u Dzejaara.Sobota vecer u Ivose Kastana na grilovani a pokecu.Krasne vecer a moc prijemni lidi.A dneska jsme vyprovodily kamarady Baworacky z Ml.Boleslavy a Prahy s toho jedni na Uralu do Nove Bystrice k prechodu.Jedoo se valet po kempech do Slo,IT,Deutsch.Kurna jak ja jim zavidim!Taky jsem si nalital asi 550km,to vite rehabka je rehabka.
zejtra to je 30,9, nedele trochu polnich a lesnich cest (i asfalt)trebic-bitov(vran.prehrada)videl bych to tak na 11 hod nekde v trebici zadnej blazinec jizda rozumna a asi trochu poplasit houbaretak nesedte doma a pridejte se(fanos,swat,alf a dalsi....)