Zdravim... Dnes přišel k motorce a po zapnutí klíčku a zmáčknutí brzdy jsem si všiml že zadní světlo se nerozsvítilo. Svítí stále silnější vlákno v žárovce a to ať zmáčknu přední brzdu či zadní brzdu. Spínač na přední jsem očistil a stříkl jsem ho kontaktolem, ale nevím zda to pomůže, když je spínač nerozebiratelný a pravděpodobně i se dovnitř ani kontaktol nedostane. To samé zadní. Oba spínají ve správné poloze. Jedná se o F 650 GS 2001... Poradíte co s tím? Objednávat novy se mi moc nechce kort když nevím, který spínač to je, a zda to vůbec je spínačem. Díky
Pokud mi nic nezbyde tak to budu muset odstrojit a jít po kabelech a kouknou na to zda je kabel OK :-( moc se mi do toho nechce.... minuly tyden jsem menil čidlo spojky a ted zase další...
Ahoj, zkoušel jsi kontakt na žárovce? Mě to tam blblo tak, že to buď svítilo pořád nebo vůbec. A jestli ti cvakaj ty spínače u brzdových páček, tak v těch bych asi problém moc nehledal, ale i tak by na nich mělo jít naměřit, jestli jsou pořád seplý nebo ne.
A jinak ty dráty no, přeju hodně zábavy
Do it my way...
No, to bláto je svině taky jsem si řikal, že omezim off.. nakonec jsem zas objednal TKC a furt řešim problémy kvůli blátu.. no hlavně, žes to celkem lehce vyřešil.
Do it my way...