Nevíte někdo co resp. čeho je logo býka viz. foto. Mám to na moto po předchozím majiteli a jen by mě zajímalo co to je, nebo proč to tam je :-)
Pitbull přiložený následující obrázek:
Pitbull napsal:
Nevíte někdo co resp. čeho je logo býka viz. foto. Mám to na moto po předchozím majiteli a jen by mě zajímalo co to je, nebo proč to tam je :-)
Pitbull napsal:
Jestli on to neni Redbull zapasici s Dakarem Doma mam i samolepku samostatnyho RedBull byka
Upravil milanosor dne 04.06.2015 11:17
I pád na hubu je pohyb kupředu
Stopro je to bejk z RedBull loga, jen udělaný v obrysech.
Ovšem pohnutky předchozí majitele k nalepení na moto se z toho vyčíst nedají :-).
Sázím na verzi od Bohumila - to bude určitě ono :-D.
Koukam, "pumpatuning" postihuje uz i majitele motorek Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
...čeče chlape, dyk je to jasný. si koupíš kdejakou nálepku na pumpě a nalepíš ji nejlépe na hodně viditelné místo.
Vrcholem by asi byl vonný stromeček a nebo dres nějakého hráče fotbalu/hokeje někde na řídítku ;o)))
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...čeče chlape, dyk je to jasný. si koupíš kdejakou nálepku na pumpě a nalepíš ji nejlépe na hodně viditelné místo.
Vrcholem by asi byl vonný stromeček a nebo dres nějakého hráče fotbalu/hokeje někde na řídítku ;o)))
Kubrt napsal:
Koukam, "pumpatuning" postihuje uz i majitele motorek
Tím myslíš co? Ty samolepky nebo ještě něco jiného?
Tim myslim toho byka a to Dakar logo.
Prijde mi to uplne stejny, jako na Skode Favorit, Felicia...atd. nalepky na dverich u ridice, tipu Sparco, Brembo, Recaro. A cim vic, tim lip Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.