Cau panove , mel by jsem na vas prosbu. Jsem vul a ztratil jsem nekde klice od moji 1100tky a vubec netusim kde, doma, ve vsi, ve meste ? Mam nahradni takze si necham nekde pridelat ale bojim se ted motorku nechat nekde v mojim okoli stat, nevim kdo klice nasel nebo kam se podely. Chtel bych udelat na motorku nejakej odpojovac at nikdo nesedne a neujede mi s ni. Resil by to i zamek na kotouc ale kdyz popojizdim po meste, porad ho sundavat nandavat je to neprakticky, ten bych pouzil jen kdyby motorka nekde stala delsi dobu napr. prez noc. Prvni me napadl na baterii ale ty jsou hrozne veliky, co jinyho prerusovat at je to dobre pristupny a funkcni ?
svobodakT napsal:
Cau panove , mel by jsem na vas prosbu. Jsem vul a ztratil jsem nekde klice od moji 1100tky a vubec netusim kde, doma, ve vsi, ve meste ? Mam nahradni takze si necham nekde pridelat ale bojim se ted motorku nechat nekde v mojim okoli stat, nevim kdo klice nasel nebo kam se podely. Chtel bych udelat na motorku nejakej odpojovac at nikdo nesedne a neujede mi s ni. Resil by to i zamek na kotouc ale kdyz popojizdim po meste, porad ho sundavat nandavat je to neprakticky, ten bych pouzil jen kdyby motorka nekde stala delsi dobu napr. prez noc. Prvni me napadl na baterii ale ty jsou hrozne veliky, co jinyho prerusovat at je to dobre pristupny a funkcni ?
Skrytej vypínač a relé na hlavní vývod (mimo startér), ale pokaždé si vynuluješ hodiny. Když ti někdo bude chtít šlohnout hrocha, nebude se elektrikou stejně zabývat, jet to flákne do vozejku a nebo dodávky a tradá.....
Samozřejmě můžeš skrytým vypínačem vypínat i jinou elektriku. A nebo prostě vyměň spínačku. Sežeň z nějaké bouračky, dodělej klíče a je to.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jasne ze kdyz to bude nekdo chtit ukrast ukradne ji ale neco ji nyho je kdyz to bude cpat do dodavky a kdyz prijde nastartuje a odjede toho si nikdo nevsimne tak to chci alespon nejak zabezpecit, to cerpadlo me taky napadlo .