Tak jsem byl rád,že se mi to podařilo přeházet do sportovna,z výsledku jsem trochu rozčarován a tak trochu jsem tam,kde sem nechtěl být.Dal jsem tam KN fitr,ýsvod,koncovku Zach,do které jsem vyrobil dle doporučení tlumivku a výsledek?
Motor tahá brutálně,nikde žádná díra,volnoběh mi drží,spotřeba dle mých představ,ALE,při ustálené rychlosti se mi zdá,že motor lehce cuká,jak mu přidám,jde hned za plynem,při dosažení požadované rychlosti a ustálení opět začně pocukávat,jemně,je to cítit.
Někdo mi říkal,že je originál výfuková sestava postavená na nějakém odporu výfuk.plynů,ten tam těď není,takže bych to měl přidusit nebo udělat něco jiného,ale co?
Poradíte mi ? Prosím
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
A co treba zkusit koupit jeste chip,ktery Ti upravy paliv.mapu?
Treba kecam, ale mam Y svod, koncovku, KNko a prave ten chip a motor jde krasne, pri konstantni rychlosti bez cukani...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
bystricke napsal:
kubrte nějaký odkaz?kde to seženu a jaký?
Jestli Ti ho sem nikdo nezinkne, tak navecer Ti ho sem poslu. Jsem na mobilu...
Jinak me tenkrat poradil clen Melizoy a kupoval jsem z Ebaye, primo na svoji sestavu. Kn, y svod, ladak... cena tusim 50€.
Upravil Kubrt dne 22.06.2015 10:22
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
@Bystricke
Poslu ti vecer odkaz na borca z Řecka, který tyhle čipy dělá. Mám ho na 11ce. Jen mu napíšeš co máš a on ti pošle čip na "míru".
Kupoval jsem to přes Ebay, cukání zmizelo a motorka tahá jak divá. O něco lepší spotřeba. Od zaplacení jsem ho měl asi do 3 dnů doma.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
geofre,super
pedr,s origo sestevou je to mrtvé,teď to letí jak střela a táhne do omezovače
tomtom dokud jsem tam montoval různé míchanice,tak to jelo plynule,bez cukání,ale buď byla někde díra,nebo težká střelba
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
Pomohl by mi na něho emajl, na ebay nésu reglé
Ani ja ne. Resil jsem to pres kamose, ktery mi to objednal.
Na FB snad je, ale nevim pod jakym nickem.
Mám na rocksteru 1150 KN filtr Zach a budu davat Ysvod. Jsem tedy zvědavý zda přidáním Ysvodu se to tak zmršní. Na R1100 jsem to měl to měl komplet předělaný a nebyl sebemenší problem, motorky šlapala bez problem. Možná by stálo za to zkontrolovat zda je správně nastavené napětí na potenciometru klapky. J.C.