Znáte nějakou firmu která je schopná upravit GORE-TEX oblečení, aby byla zachována jeho nepromokavost?
Jedná se mi konkrétně o kalhoty Klim Latitude a potřeboval bych je troch zužit přes zadek – „zabrat“ v tom zadním prostředním švu.
Mám poměrně nestandardní postavu, nákup jiné velikosti kalhot by to zřejmě nevyřešil…
Díky za rady a nápady.
haus1 přiložený následující obrázek:
haus1 napsal:
Znáte nějakou firmu která je schopná upravit GORE-TEX oblečení, aby byla zachována jeho nepromokavost?
Jedná se mi konkrétně o kalhoty Klim Latitude a potřeboval bych je troch zužit přes zadek – „zabrat“ v tom zadním prostředním švu.
Mám poměrně nestandardní postavu, nákup jiné velikosti kalhot by to zřejmě nevyřešil…
Díky za rady a nápady.
Tomas z TT mi zarizoval opravu KLIM bundy nekde myslim v Rakousku . Delaji to snad primo pro KLIM. A ani to nebylo tak drahy. Nebo bych vyzkousel TILAK. Upravujou nejenom jejich veci.
Upravil omar71 dne 16.08.2015 18:17
Upravil haus1 dne 16.08.2015 19:00
Oprava dopadla nevalně. Opravovali mi to po sobě dvě firmy které opravují klasické motoděvy bez Gore-Texu.
Vypadá to nic moc, díky podlepení švů lepidlem na neopreny to nějak funfuje ale už by do toho znovu nešel....
Zdarec, nemáte někdo náhodou kontakt na ty rakušáky? Začal se mi párat suchý zip v rukávech a mým blbým zlozvykem dávat bundu přes motorku jsem si propalil kus o výfuk
Kuba89 přiložený následující obrázek:
Dnes došla opravená bunda..
Pokud budete řešit podobný problém s GTX nevahejte se na ně obratit. Komunikace od začátku do konce na pohodu .Doporučuji
Upravil Kuba89 dne 26.08.2024 14:22
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre