Ahoj vsem,
stala se mi neprijemna vec a v zatacce jsem polozil motorku. Z prvu to vypadalo ok a ze toho na opravu moc nebude. Ale setrvacnost je svine a motorka sklouzla do pangejtu a odneslo to dost veci.
Shanim Rychlomer - otackomer, kovove vyztuhy kokpitu, plastove drzaky kokpitu - vlastne skoro cely kokpit. Ramecek svetel vnejsi I vnitrni. Plexi stit casem.
Dalepak riditka, spojkovou pumpu, podsedlovy ram, pak plastove kryty valcu a dalsi serepeticky. je toho dost, a nevim co jeste vsechno bude potreba.
Svetla by mela byt ok a u jednoho bych potreboval navarit drzak - jeden ze tri se ulomil.
Kdyby se tu opravdu nekdo nasel a je mi ochotny pomoci - nabidne ND pak mu budu velice vdecny. A co se tyce castek a penez tak jeste nevim. Motorku jsem mel pojistenou tka se uvidi co z nich vytriskam.
Nadrz mam lehce promacknutou, bohuzel zrovna v miste kde je tvarovana.
P.S. zdrzte se komentaru tipu, jsi kkt atp. Dekuji.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Projeď Tipmoto a pošli dotaz Tondovi. Na tipmotuje kolikrát docela dost věcí. Rozebíračů je tam dost, APO...........jen to stojí ranec.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jojo hele, motorka me stve ale to ze jsem zivej, celej, a vlastne mi vubec nic neni... to je pro me zazrak... a jsem stastnej jak blecha....
Tondovi jsem psal, TIp moto uz projizdim, bohuzel ne vsechno tam maji.
Proto se radeji ptam ...
Snad jeste bude par ND na sklade v BMW... hlavne kokpit plastovy... drzak vsech tech serepeticek... drahy by to az tak byt nemelo, ale kdo vi.
Proste.. boric, ptejte se zjistujte, moc mi tim pomuzete, pokud uvidite nekde neco..
VojtechPolicky napsal:
Jojo hele, motorka me stve ale to ze jsem zivej, celej, a vlastne mi vubec nic neni... to je pro me zazrak... a jsem stastnej jak blecha....
Tondovi jsem psal, TIp moto uz projizdim, bohuzel ne vsechno tam maji.
Proto se radeji ptam ...
Snad jeste bude par ND na sklade v BMW... hlavne kokpit plastovy... drzak vsech tech serepeticek... drahy by to az tak byt nemelo, ale kdo vi.
Proste.. boric, ptejte se zjistujte, moc mi tim pomuzete, pokud uvidite nekde neco..
Těm rozebíračům taky pošli mejla. Leckdy mají něco, co neinzerují. Třeba zrovna ty kokpity a kusy rámů moc na odbyt nejdou. Třeba se jim to někde válí....
Já se taky proletěl , v Albošce, ale dopadlo to dobře. Musel jsem měnit jen plexy a zbytek porovnat. No a plexy jsem měl zašité původní. Jinak jen modřina na lokti.
Jen aby jsme si tu kliku nadobro nevybrali......
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
pokud si měl havarijní, tak bych to dal do servisu. Měli by to za spoluúčast opravit. Nebo se na to přijede podívat likvidátor, vyčíslí škodu originálních dílů a když člověk potom sežene díly jeté, tak i něco ušetří.
To je dle mého mínění, nevím jakou máš pojištovnu a co si podepsal.
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017
Pojistovnu atp tu ted nechci resit.. to nema smyls.. vzdy to bude znacne nevyhodne.. jen mi rekli, ze smluvni servis zadny nemaji na motorky.. jedna se o KOOPERATIVU, a proste to nejak dopadne a nejak to udelame... jde mi ted o ty nahradni dily... Abych si to +- sam spocital a vedel jsem na cem jsem kolik to tak bude asi stat.
TO ze to prodam je taky moznost...
Upravil VojtechPolicky dne 18.08.2015 14:10
liborGS napsal:
Vojtěchu,
já bych to už nespravoval a prodal tak jak je. I rozebírači nevědí, co za ten jejich šrot chtít. Střel to a kup si jinou!
Něco na tom bude. Až zjistíš co všechno je potřeba vyměnit a spočítáš to včetně nádrže, možná vyjde opravdu levnějc prodat bouračku a koupit jinou motorku, než to několik týdnů bastlit dohromady. Kromě nákladů na opravu můžeš inzerátem zjistit i reálnou prodejní cenu celý bouračky tak jak leží a běží. Pak se rozhodneš, jestli je lepší doplatit za výměnu motorky nebo opravovat.
Jó Brambory, ty se hoděj ke všemu
uvidím, ještě... Motor je ok, přední vidlice taky snad... hele, ještě počkám na tu pojišťovnu plus součet kolik cca bude stát materiál a uvidíme..
vybornej zaklad na peknou stavbicku dej foto jak to vypada po kolizi Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Tak se mi konečně vyjádřila pojišťovna... Motorku opravím, tkaže sháním ND na BMW R1150GS.. prosím tedy o případné nabídky...
Díky
Hoj, plexi mám doma z GSA, jen s držákem na telefon přímo na něm, pokud by ti to nevadilo,
ty plastové kryty svíček stojí pár Kč nové, taky jsem je kupoval i s tou gumou.
Ještě se mě tam valí držák přední levé stupačky.
Rovnání nádrže je dráhy, ale vykytovat a nový lak není tak strašný.
Taky jsem opravoval totálku..