čau, chci se zeptat jak to je? Koupil sem hliníkový kufry, ale překáží mi tam ten držák orig.kufrů kterej je v jednom kusu se stupačkou spolujezdce. Tak nevim jestli to mam uříznout( to se mi moc nechce) , nebo jestli to jde řešit jinak. Jestli se nedělaly zad. stupačky bez toho držáku? hlavně, že je pivo ftlamě
na Adventure se prodávala ta zadní stupačka (nebo spíš její držák) jiná, právě pro použití s ALU kufry (BMW, ale to snad by nemělo vadit, pokud ty co máš nejsou o moc větší)
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
někdo to řeže pryč,nebo tam dává ty adventůry,já mám gsácký a dal sem to na doraz,nic se řezat nebude,stejně spolujezdec potřebuje místo na nohy,na patách stát x hodin není to pravé
MotoPaja napsal:
na Adventure se prodávala ta zadní stupačka (nebo spíš její držák) jiná, právě pro použití s ALU kufry (BMW, ale to snad by nemělo vadit, pokud ty co máš nejsou o moc větší)
Teda nevím jak se to vyrábělo, ale já na adv mám přesně ty samé jako becka na obr. Mám Zegy a opírají se lehce o tan plast. konec naprosto v poho a místa pro nohy spolujezdce dost.
R1150 GS Adventure
Jasně, tyky si myslím, že je zbytečný cokoli řezat nebo kupovat. Nechal jsem tam ty původní, kufry mám posazený tak, že mezi nimi a držákem je asi 2 mm místa. A jak píše bystricke, na spolujezdce musíš taky myslet.
ja mam na GSu plastove kufry Givi, stupacky prekazely, tak jsem je normalne ufikl. Spolujezdec si nestezuje, tak to snad nebylona ukor pohodli. Jinak T-Diesel tady z fora mel jedny uriznute na prodej, zkus se mu ozvat.
David - Brno, 1150 GS.
hmmm. uvidim. Zejtra to vyzkoušim s přítulkyní, jak se jí bude sedět a kdyžtak to ufiknu.Překáží tam tak 2-3 cm. Plasťáky tam už stejně davat nebudu
hlavně, že je pivo ftlamě
Jo, ja sem koupil motorku a predchozi majitel vozil vetsi kufry - proto ty drzacky ufikl pryc (musim uznat ze docela s citem a hezky, neni to doprasene)
ja jsem pak kupoval origo kufry takze jsem po nejakem case shaneni jetych musel poridit fungl nove od Autecu a tyto urizle mi zatim trci doma.
becka: sem se lekl, ze mi v rumunsku svarovali plast a ani jsem o tom nevedel ale to je dukaz ze to varit jde a nepeni to..
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836