na leve strane narze pod tim kulatym krytem je nasroubovanej plastovej ventil na privod benz. a pod nim mi to tece bylo to utesneny nejakym bilim nevim cim. zavit je ok ale nemuzu to nicim utesnit. po zapnuti klicku to leje jak blazen.poradi mi nekdo nez mi jebne? diky.
Hoď fotku, ale jestli to je ta objímka rychlospojky, tak je to zřejmě ten důvod proč byla svolávačka na čerpadla. Pokud je to ono, tak jsem to provizorně vyřešil staženim páskem na hadice - kámoš s tim jezdil pár let, až mu to letos v rámci svolávačky vyměnili
Označil jsem to červenym kroužkem. Dřív tam snad nebyl ten kovovej kroužek - pod nim je kulatá příruba a ta Ti pravděpodobně praskla=výměna celýho těla čerpadla v rámci svolávačky.
MALI přiložený následující obrázek:
Jo to je taky možný - mě to na 12ce přišlo dost fórový, takže jsem taky vozil náhradní kovovou. Na 1150 jsem měl ty plastový na hadici pod nádrží a jedna taky praskla. Na 11ce mám teď kovový co tu někdo prodával a ty jsou super.
Stejně musí nejdřív přijít na to odkud to teče.
Dřív se tam ten kroužek nedával a právě proto to praskalo. Pokud Ti to ale prdlo, tak Ti to snad v rámci garančky vymění. Víc by Ti k tomu asi řekl Servisák. Myslim, že říkal, že se to čerpadlo kontroluje a pokud je OK, tak se tam dá ten železnej kroužek. Pokud ne, tak se mění celý.
To bude ta příruba pod tim kroužkem, jak jsme Ti psali. Když ten kroužek sundáš, tak to podle mě uvidíš a provizorně to půjde stáhnout tou stahovačkou. Nicméně zapůjčení jak jsme se bavili po PM.