Jojo to plexi je super, kamarad ho ma na sve GSA. Take to mam v planu poridit. ASi enzbyva nic jineho nez objednat a nechat dovest do CZ. Musim se ho zeptat odkud to kupoval a jak to sem dopravil
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
Jojo to plexi je super, kamarad ho ma na sve GSA. Take to mam v planu poridit. ASi enzbyva nic jineho nez objednat a nechat dovest do CZ. Musim se ho zeptat odkud to kupoval a jak to sem dopravil
VojtechPolicky napsal:
Na ebay jsou, tak zkus tam.
To jsou, ale ne na 1150. Teda ne tento tvar. A nebo hledam blbe.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jeden mistni kolega WRS plexi na 1150 ma. Je tusim z Jablonce n. Nisou. Planovali jsme sraz, ze by mi jej zapujcil na projizdce na vyzkouseni, ale nejak to letos nedopadlo. Toto vlakno je sice o ochrane proti vetru, ale poruznych pokusech s vyse zminenym Tobinatorem, origo i jinym plexi, jezdim nakonec uplne bez plexi. Ochrana proti vetru 0, ale za to klid v helme a bez turbulenci.
No s tym tobinátorem je naprosto votřesny, ta velká mezera mezi plexi a spodním plastem,to je na poblití:-( Když už,tak vyžší plexi celkově. Mě se nejvíc líbí ty Ztechnik i s výztuhou,ale je to ranec peněz:-(
Zdarec, máte někdo zkušenost s tím plexi WRS na 1150 GS? By mě to hodně zajímalo. Mám Wunderlich a to je katastrofa, turbolence a táhne na ruky a ramena. To WRS se zdá být dobry, že by mohlo fungovat.
Mám to wrs na advikovi. Není to špatný ale taky záleží jakou kdo má postavu a co jsou u něj turbulence..Já jsem celkem skromnej takže když na mě občas foukne tak mě to nevadí.do ksich*u to fouká stejně..
Upravil kubas dne 12.10.2015 19:27
per aspera ad astra
rohlik727 napsal:
Zdarec, máte někdo zkušenost s tím plexi WRS na 1150 GS? By mě to hodně zajímalo. Mám Wunderlich a to je katastrofa, turbolence a táhne na ruky a ramena. To WRS se zdá být dobry, že by mohlo fungovat.
měl jsem Wunderlicha velkého a supr, skoro jako v kabrioletu proti současnému Desiertu 3, za 3x tolik peněz. Nechal jsem předělat tedy na D3 přední štít, aby jsem to aspoň trochu zachránil jinak ta tom za D3 fučí pěkně
všude dobře.....doma GSA
Vikec napsal:
No s tym tobinátorem je naprosto votřesny. Když už,tak vyžší plexi celkově. Mě se nejvíc líbí ty Ztechnik i s výztuhou,ale je to ranec peněz:-(
http://www.sierra...423-p-1608
Upravil JRM66 dne 12.10.2015 21:32
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
kubas napsal:
Mám to wrs na advikovi. Není to špatný ale taky záleží jakou kdo má postavu a co jsou u něj turbulence..Já jsem celkem skromnej takže když na mě občas foukne tak mě to nevadí.do ksich*u to fouká stejně..
kubas napsal:
No, dobrý, a Kubas, kde jsi ho koupil??
Tady jsem ho nesehnal,takže ebay.com Tuším 3800+doprava.
per aspera ad astra