Je to pravda že textilne moto oblečenie u niektorých vyrobcov ide na novú sezonu o cca 15-20% vyššie oproti tomu roku? Ofiko hovozca od Held mi potvrdil že už su na novú kolekciu radovo vyššie ceny zhruba o 20% tak či to je aj u iných vyrobcov Revit,Difi,Rockway a pod. ?
Upravil JRM66 dne 12.10.2015 23:39
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
To nerad pocujem. Aktualne rozmyslam nad kupou Held Carese 2 + Torno 2. Bol som u predajcu. Ten mi spomenul, ze pre novu sezonu pridu vylepsene modely - bunda Held Carese by mala mat integrovany airbag (volitelna vybava). O cenach sme sa nebavili, resp. blizsie informacie nemal.
Radsej by som kupil novsiu verziu, ale ak mam platit o 20% viac (bez toho airbagu)... tak neviem neviem. To uz za to asi nedam
JRM66, nemas blizsie info k tomu Heldu? Co vylepsili a pod.?
Supi napsal:
To nerad pocujem ale nemas blizsie info k tomu Heldu? Co vylepsili a pod.?
Carres2 je aktuálny model a ten je už dosť vylepšeny oproti klasike, myslil že ta nova bude mať akorát možno tu pripravu na ten airbag ako spominaš ale hlavne cenu vylepšia smerom hore aby sme mali dobrý pocit! Chcel som si ho kúpiť vo vypredaji ale bud boli blbe farby alebo velkosti ako S a M. Mna hlavne zaujima či to ide z tou cenou hore plošne u všetkych vyznamných vyrobcov, alebo len u tych lepšich?
Upravil JRM66 dne 13.10.2015 18:09
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.