- Nevíte někdo, jak to spravit ? Zkusil bych to asi udělat z nějaký gumy a přilepit to Loctitem na pořádně očištěný a odmaštěný kovový plošky. Nebo máte někdo lepší řešení ? ... jo tam vlevo mi teče olej z motoru, ještě jsem se na opravu nedostal ...ale kape to dost, musim pod to dávat hrnec.
elektromaniac přiložený následující obrázek:
[45.3Kb]
krotitel červeného R 11OO GS
BMW Z-3 hadraplán
a jak se vubec ten silenblok sundá z motoru,mam ty dva přední taky ohnutý,spravovat je nebudu dám nový,ale nevimjak ho vyndad,ještě sem se o to ani nepokoušel,dělal ste to někdo??
Opravovat silentblok?!?!?!?! Nesmysl, kup nový, fakt je za babku. Podle mě je tam zašroubovaný - z obou stran vypadá stejně, tj vem ho sikovkama za tu zbávající kovovou podložku a vyšroubuj ho.
Vyšroubovat a našroubovat nový. Nic jiného s tim asi ani nenaděláš. Nějaké lepení je stráta času. Ale zkusit to můžeš.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Loni jsem kupoval dva a vyšlo to na 150 Kč v renocaru, ale mam problem se silent blokem co drzi vyfuk/kat na 1100 BMW uz ho pry nedodava tak uz jezdim dva roky jenom s jednim ale budu to tam muset nejak dodelat
Aha, netušil jsem, že je to tam našroubovaný, myslel jsem, že je to výlisek na bloku motoru ... tak potom je jasný, a vidíte - stačí se tu zeptat !! DÍKY za pomoc! v (Sem za to sikovkama bral, ale nepovolilo to a nechtěl jsem to zbytečně voštěchtat.Tak zaberu víc..)
krotitel červeného R 11OO GS
BMW Z-3 hadraplán