Zdravim panove,byli byste té lásky a někdo z vás mi poradil,proč mi nejde na budikách lcd display a display s ukazatelem zařazené rychlosti?? Moto K 1200 rs.
Napajeni do kostky vedouci k displayi asi funkční je. Mezi pinem 5 a 6 ( zeleny a červeny drat) je 12V. Jinak vsude mrtvo. Pri otočení klíčku se také nic nerozsvítí. ( v tomto stavu zatim nemám změřeny hodnoty)
martin89 přiložený následující obrázek:
dávám reakci pro ty kteří by tohle někdy řešili...
ispiraci jsem našel zde: http://www.k-bikes.com/forums/archive/index.php/t-2892.html
v podstě se jedná o závadu buď v kostře- zelený nebo hnědý drát. nebo v napájení. je třeba změřit tyto parametry v napájecí kostce, resp. před ní a za ní. Tady byl problém v mém případě. před kostou jsem měl 12 V kostra v pořádku. ale za kostkou nikoli. tam jsem na červeném drátu měl cca 3V. takže jsem natvrdo propojil baterku a červený drát vedoucí od kostky k budíkám a vše začalo chodit jak má. rozsvítil se display s hodinami a zařazeným stupněm rychlosti.
předpokldám že probléém bude někde v kostce-(ale zdá se nádherně čistá, bud tak veliký přechodový odpor a nebo to z výroby šaptně zapájeli.)