Zdravím pánové. potřeboval bych poradit.Chci si koupit na 1150 GS buď padací rám nebo kryty válců od Marseluse. Na obojí není dostatek financí.Čím je lepší začít? Převážně jezdím po silnici a po polních a lesních cestách jen zřídka a to jen pomalejší rekreační jízdou. Předem děkuju za rady...
Nejdůležitější je se z leknutí hned neposrat...
Diky. Ještě jsem zapomněl dodat, že mam na víkách ty originál plastové chrániče. Ale ty toho na asfaltu asi moc nevydrží.
Nejdůležitější je se z leknutí hned neposrat...
Na silnici si kup padák.
Na 1150 mám originál kryty hlav Touratech a přežilo to tak odhadem 50 pádů v terénu ve všech možných rychlostech včetně kamení při 74km/h, což už nepřižilo úplně dobře moje rameno. Mám to bez padáků, jen ty kryty a fungují. Navím jak moc to je okopčený jak moc to vydrží u marseluse ale na silnici bych určitě začal padákem.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Oboje! Ja mam padaky RD Moto a jsou super! A kryty klasika Marselus...
Upravil BURE dne 02.12.2015 06:13
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
kryty hlav mám od TT a mohu potvrdit, 2x mi to lehlo na asfaltu + bahno a kryty to hodně pochytaly! Nevím, jak to má marcelus materiálově, zda stejnou kvalitu jako TT.
zutro napsal:
kryty hlav mám od TT a mohu potvrdit, 2x mi to lehlo na asfaltu + bahno a kryty to hodně pochytaly! Nevím, jak to má marcelus materiálově, zda stejnou kvalitu jako TT.
Matros ma Marselus dobrej. Slehnul jsem s tim asi v 80km/h a projel se na tom po asfaltu a kryt se sice zmuchlal, ale narovnat uz nesel ani boh! Kazdopadne palice motoru netknuta. A prave proto jsem doplnil poradnej padak... Padak pobere tvrdej a pevnej povrch a kryty ten zbytek.
Upravil BURE dne 02.12.2015 12:32
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!