Jsi z daleka, jinak bych Ti u nas ( Preloucsko) doporucil pana Kocourka. Machr a borec na jawy. Na vsechno. Jen neni radno se s nim davat do velkyho povidani... To uz pak neodjedes
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ani mi o těhle starých motorkách nemluv... Mám doma už dost dlouho Bobovu ČZ150C "po renovaci". A už jsem z ní gumovej.
Prej jen dodělat táhlo zadní brzdy a rozchodit. Už je to jen v dílech,co byli vadný,nebo chyběli za 8.500,- Kč a ještě mi to stále potvora nechce svítit. A motor jsem taky dělal komplet ložiska a gufera.
Zlatý BMW...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
150 jsem si dělal sám, ložiska i gufera zvládnu. U té 125 ale byly zarezlé kroužky ve válci (vykutal jsem ji z kůlny, kam zatékalo) a to sám neudělám (minimálně výbrus, možná vyvložkování, možná nový válec, píst kroužky )
Nemám problém zajet skoro kamkoli. Kubrte, máš na pana Kocourka kontakt?
kontakt na pána ze Strakonic. Mě dělal už pár výbusů +písty, kroužky, čepy...( 175/502, 350/632..) a vždy v poho. Poradí, pomůže
pan Štěrba - 723732264
zkus se s nim domluvit. I když to taky nemáš moc blízko
hlavně, že je pivo ftlamě
j_a_k napsal:
150 jsem si dělal sám, ložiska i gufera zvládnu. U té 125 ale byly zarezlé kroužky ve válci (vykutal jsem ji z kůlny, kam zatékalo) a to sám neudělám (minimálně výbrus, možná vyvložkování, možná nový válec, píst kroužky )
Nemám problém zajet skoro kamkoli. Kubrte, máš na pana Kocourka kontakt?
Jsou firmy,který ti udělají výbrus tvého válce a k tomu nový píst,kroužky,čep a segrovky. A zbytek zvládneš. Nevím,jak na Plzeňsku,ale internet je mocný. Já vím tady v okolí o Jawadíly Kladno A Moto Ústí. Na sestavení motoru nic není. Dostaneš to všechno,tak jak to potřebuješ a je to skládačka na chvilku.
to becka: Můj akční rádius je velký a nějaký ten kilometr mě nerozhodí (měsíčně najezdím kolem 4.500), takže Strakonice naprosto OK
to Birg: jasně, motor je naprostá pohoda, navíc jsem to dělal už na té 150 (ten motor je úplně identický, liší se jen vrtání). Potřebuji hlavně ten válec/píst a možná i repasi klikovky. Najít někoho není také problém, mě jde hlavně o osbní zkušnost.