Ahoj,prosím o radu,mám možnost koupit budíky r.v.2014 v km,moje otázka zní,půjdou vyměnit za mé které jsou v mílích? a co to všechno obnáší?,vyplatí se to vůbec předělávat?Dík.
Ahoj, tak dle tohoto vlákna jsem do toho šel. A proto se podělím o zkušenosti a fotečky. Tak zaprvé je to dobrá záplata na tu karanténu co teď máme všichni. Je to dost pracné a časově náročné. Rozebrání budíků je pár šroubků zezadu a jste u ručiček, které se dají v poho tahem nahoru vytáhnout. Sundáte celou tu plaketku a musíte odstranit starý potisk a to i z druhé strany, aby prošlo podsvícení do nového potisku. Ideální je mikrobruska a jemná hlavice na obroušení. Dělal jsem to i skalpelem, ale to bych nedoporučoval. Jde to špatně a trvá to. Pak odmastit a nalepit. Doporučuji nechat 1mm potisku kolem celého obvodu aby to neprosvítalo kolem té nové plaketky. A poslední věc...ručičky nasazovat až na motu pod zapnutým klíčkem. Já to **** poskládal a zase rozebral právě kvůli špatně nasazených ručiček. Tak, doufám že to trochu pomůže....
davidomax77 přiložený následující obrázek:
Takže, já mám vyměněno. Starý potisk, jsem z obou stran vzal odlakovačem na nehty a v pohodě. Vypadá to super a na první pohled nerozeznatelné. Davidomax77 děkuji za radu s ručičkama, ony se svině fakt po zapnutí pohnou. No na demontáž jsem rozebral polovinu motorky a přitom stačilo sundat jen plégo, zase zkušenost do budoucna.