Čau,chtěl by jsem se ujistit s výběrem barvy ale nemám s čím porovnat tak jsem se chtěl zeptat jestli se tady najde někdo v okolí MB kdo by si nechal na nádrž přiložit vzorník.. jde mě o celou bílou výročku.
Nebo jestli mě někdo potvrdí že barva viz obr. Je totožná..ale je to hold jen fotka.. (dle servisáka je hodně podobná ale nejspíš to není úplně ono a já jsem puntičkář..)
kubas přiložený následující obrázek:
Zeptej se Boba.Nedavno 2 takove prodal a tu první tušim nejakemu znamemu od nich.A Bob tušim bydli nekde u MB.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
raptor napsal:
kubas - pred rokmi som riesil lakovanie cierno zltej 1150GSA do modrobielych farieb vyrocky... tento katalof farieb od BMW si nenasiel a studoval?
raptor napsal:
kubas - pred rokmi som riesil lakovanie cierno zltej 1150GSA do modrobielych farieb vyrocky... tento katalof farieb od BMW si nenasiel a studoval?
Tak z toho jsem jelen...jaké číslo barvy by z té tabulky sedělo na tu výročku?
Kubas ty jsi největší tjuningář
Nehledej v tabulkách,ale koukej co píše bmw decoder takže
2005 -25 jahre sondermodel barva Alpinweiss 3 Matt kod barvy 983
Pokud ji chceš vidět live kontaktuj člena Skippygs má ode mě nejhezčí výročku v čr,bydlí kousek ode mě za Chotětovem.
Bob přiložený následující obrázek:
Bobe dík.Předám to lakyrnikovi..Jinak jen co motorku doladim podle sebe tak dám pokoj s těma blbejma otázkama.. snad to do jara bude..
Upravil kubas dne 04.01.2016 14:50
per aspera ad astra
frantisek napsal:
Koupil jsem bilou vyrocku ted, ale z Boleslavi nejsem. Podivam se vecer do technicaku, jestli ti to pomuze.
daj dole sedlo a pozri sa na skrinku s poistkami
ak ma pamat neklame tak na stitku co je na nej nalepeny bol aj kod farby (... ale bolo to uz davno)
live fast, die young be wild, have fun
No on právě ten můj lakyrnik nemá přesně tohle číslo barvy ve vzorníku..Snad se to bude dát někde sehnat..
Vy asi samotnou barvu v BMW neprodáváte Milane??
per aspera ad astra