Nevíte náhodou někdo jestli půjde namontovat po nějaké úpravě nebo bez ní tankvak velký na R1200GS LC číslo 77458534705 na R1200GS 2006. V čem je tam rozdíl. Dík.
Dík za odpověď. Jde mi o to, jestli bude pěkně sedět na nádrži, ty popruhy už nějak upravím a přichycení taky. Nechcu aby to vypadalo hnusně. Ten LCčkový se chytá taky u destičky s vinem? Nenašel jsem nikde žádnou podrobnou fotku. Můžu mít ten nový LCčkový za 2000, tak jestli se to vyplatí. Frézku, soustruh i ohýbačku mám.
Ok. Dík. Já ho vezmu. Kdyby ještě někdo věděl nebo tento problém již dříve řešil, tak budu rád za radu. Nerad vymýšlím již vymyšlené, šetří to čas a nervy.
Ahoj. Mám presne taký tankvak. Sedí presne a je bez problémov. Foto dodám po nafotení. Je pravda že som musel trošku improvizovať pri prispôsobení podkovy na nádrž.
Konecne som sa dostal aby som Ti poslal foto. Prisposobil som podkovu z inej moto, ale nepytaj sa ma z akej lebo si to uz nepamatam. Tankvak sedi perfektne bez problemov. Takze kupuj a nech Ti sluzi.