čago,tak já sem zvolil levný padáky od firmy SWMOTECH a stáli za hovno,když už padáky tak ať jsou k něčemu,hlavní priorita je ta že musí bejt trubka v kuse!!!!aby to něco vydrželo,ne jako SWčka který jsou levý a pravý padák a tim kničemu
no tak záleží co už ty tvoje paáky zažili,taky sem snima byl apokojenej než sem stim praštil a ty padáky nic nezachránili, no v kuse jako třeba dělá vundelich,prostě ta vrchní trubka prochází v celku a tam je právě ten velkej problém,ten plíšek co drží tyhla padáky nic neudrží a ještě je hodně špatně vyřešený to uchycení dole který hodně snižuje motorku a v terénu mě to taky spíš škodilo,takže ta cena těch padáků je pěkná ale to neni všechno!
Jde o to,jaký vlastně máš.Mě stály 6tis a žádná trubka dole,co by omezovala průchodnost terenem tam není.Pravda,nepoužívám Bmw jako krosku,takže nepadám,ale jednou mě moto spadlo vlivem silného větru z bočáku.Bylo to z kopce a na asfalt a až na odřený padák a kryt ruk vše ok.Nic zkřivenýho,takže stačilo demontovat půlku rámu a nalakovat.
Ještě mě napadá,že bych mohl v práci odlít nějakou konstrukci a že seš to ty,tak z leg.materiálu.Tá zaručeně přežije každý pád tvé moto.....
BMW R 1100GS vzor kačer
No ja mam padaky od Doda http://www.dodotech.ic.cz/ leštěná nerez vypadají dobře a taky se mi stalo něco podbného co Grogovi a bylo vše v pohodě až na pár vrypů v padáku.
Upravil Filip dne 02.08.2007 13:41
Mam SWmotech a nemam jedinej problem a to s tim taky prasim po lesich.A pri padu drzi dostatecne.Nevim co ti na nich vadi.Jedinej problemek je ten,ze se pri padu priblizily k valcum,ale v tom nevidim nic spatnyho.A mam jeste plechy TT pro doladeni kryti.Spodni dil je blbej,ale zase nez bych o neco chytil to to spis urazim,je to plocha jak krava!
Plechy TT mám taky.Padáky od Doda mám taky,ale na F 650.S tím mláti o zem moje drahá polovička(naposled 2x benzínka U 9 křížů) a až na pár škrábanců ok,jak Filip.
BMW R 1100GS vzor kačer
čau Grogu
Mám na tebe dotaz, ty padáky máš od Doda na F650? Nebo to je F650 Gs?
Moje drahá polovička má taky F650 teda nějaký to ST a po padákách jsem teď začal koukat a zjistil jsem že je dělá snad jen Hebco a Becker a ty se mi ještě nijak moc nelíbí. Neměl by jsi nějaké foto? Myslíš že by je DODO jetě udělal? Co stáli?
Zatím díkes Karel
Cena,tak kolem 4tis.,přesně už nevím,Dodo dělal komplet servis,takže tam toho bylo víc.Mám F 650,94.Možná Dodo udělá,záleží,kolik bude mít práce,ale teď jede tuším na 14 dní pryč,musíš se domluvit.Foto pohledám,ale neumím vložit,takže pošlu Milošovi a gdyž bude tak hodnej,tak sem i vloží........
BMW R 1100GS vzor kačer
Gdyž budou fotky,tak uvidíš,že vzadu má taky padáky,jde na ně zavěsit brašny.Moc jsem to po těch pádech neskoumal,byly to pády z místa,kvůli bočnímu stojanu.Akorát se ohnula spojková páčka....(ale vůbec ji to neva)
BMW R 1100GS vzor kačer
Fanos Rusicka GS napsal:
Mam SWmotech a nemam jedinej problem a to s tim taky prasim po lesich.A pri padu drzi dostatecne.Nevim co ti na nich vadi.Jedinej problemek je ten,ze se pri padu priblizily k valcum,ale v tom nevidim nic spatnyho.A mam jeste plechy TT pro doladeni kryti.Spodni dil je blbej,ale zase nez bych o neco chytil to to spis urazim,je to plocha jak krava!
no vidiš sám to píšeš že se ti přiblížili k válcům a to je ono,no a mě se přiblížili tolik že mě díky nim praskla hlava,podle mího názoru kdyby tam nebili tak bach měl na moto míň škod než snima
Máš Grogu dost velkej kufr na ty rohliky. To jich teda spráskáš.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi