Ahoj,chtěl bych se zeptat jaká máte plexi na svých miláčcích (BMW F650GS). Zajímaly by mě Vaše názory a případně i fotky. Rozhoduji se o koupi a zatím se mi asi nejvíc líbí plexi od Givi (tuším že D234S). Děkuji za Vaše rady, Kofi
No, já mám to od Givi http://www.givi.c...20675.html
a naprostá spokojenost Podle mě ws tím ta motorka vypadá úplně jinak, než bez plexi Přikládám pár fotek
Thomasson : Diky za potesujici zpravu. Me se taky nejvic libi plexi od Givi - jak funkcnosti tak vzheledem na motorce. DIky za fotky, ktere opet pridaly nekolik bodiku Givi :-)
Záleží na ročníku tvé motorky. Pokud je starší, než 2003, tak máš o dost jiný výběr, než když je 2003-2007.
Originální Dakarové plexi by při výšce 175cm mohlo fungovat, mně ale při mé výšce 185cm valí do ksichtu přímo ty turbulence, které vznikají tím zahnutým okrajem, takže je to hodně hlasité. Hodlám koupit toto http://www.ztechnik.com/products/html/Z2261.html
to Tosuja : To jsem zapomnel napsat - mam rocnik 2003 = 3 sroubky.
to Radosek : Kazdy nazor (fotka) je dobry a muze ovlivnit rozhodnuti. Ostatne jinak by ani zadna fora nemusela byt
Me se napriklad origo BMW vubec nelibi takze to je vyrazeno a zatim je stale na pomyslnem 1. miste Givi a za nim je Puig (takove ta zaoblene c onabizi Wunderlich) o kterem pise mysaccek. Prosim poslete nekdo fotku s timto plexi na Vasi motorce. Diiiiky
kofis napsal:
to Tosuja : To jsem zapomnel napsat - mam rocnik 2003 = 3 sroubky.
to Radosek : Kazdy nazor (fotka) je dobry a muze ovlivnit rozhodnuti. Ostatne jinak by ani zadna fora nemusela byt
Me se napriklad origo BMW vubec nelibi takze to je vyrazeno a zatim je stale na pomyslnem 1. miste Givi a za nim je Puig (takove ta zaoblene c onabizi Wunderlich) o kterem pise mysaccek. Prosim poslete nekdo fotku s timto plexi na Vasi motorce. Diiiiky
Wunderlich vypada takto,jen je od spodu kourovy smerem nahoru do stracena.
mysaccek přiložený následující obrázek:
[77.39Kb]
Upravil mysaccek dne 10.01.2009 11:02
700 GS, 1100 GS
Originál dakar je hodně dobrej.Dělal sem si na něj takový zvýšení ve šroubech asi 5cm je to vidět na fotce.Ale nepěkně to vibrovalo,tedka uvažuju jen o takovim zvyšováku co se přidělává na vršek plexi.Měřím asi 175 a dost mi hučí v helmě ale to už asi moc tím plexi neovlivním.
toli přiložený následující obrázek:
Pozor na rok výroby. Do roku 2004 mají 3 šrouby a později 4.... A pravda je ta, že plexi Wunderlich - jak má ty boční pacičky tak je fakt tuhý, to se nehne. Ale máš recht, zkrátili jsme ho o cca 10cm, páč když zapršelo tak nebylo lautr nic vidět tedka se mi to líbí moc, dělá to takovej obejváček z palubovky
TOLI napsal:
Originál dakar je hodně dobrej.Dělal sem si na něj takový zvýšení ve šroubech asi 5cm je to vidět na fotce.Ale nepěkně to vibrovalo,tedka uvažuju jen o takovim zvyšováku co se přidělává na vršek plexi.Měřím asi 175 a dost mi hučí v helmě ale to už asi moc tím plexi neovlivním.
Jo, tak teď ti asi pokazím iluze, ale ten hukot v helmě je hodně způsobený právě tím plexi (za zbytek může helma) - dokonale naprd je tam prave to zahnutí nahoře, které dělá turbulence a turbulence znamenají hluk. Ne nadarmo je plexi na Dakaru 04-07 úplně jiné...
No to sem právě zkoušel za jízdy dát na vršek plexi ruku a moc se to nezmění.Hodně fouká jakoby z boku nad heftama ,a vzduch se mi do helmy dostává hlavně spodem kolem krku-byl jsem kvůli tomu dneska v bikerscrownu-maj tam takový udělátko že to navlečeš na helmu a otvor pro hlavu máš jenom takovej malinkej roztahovací tím pádem by se dovnitř nemělo nic dostat-ale příjde jim to až za měsíc.
To TITIKA: Vidáš, vidíš já ti to říkal (už před rokem) dej si to menší...
No a takto vypadá to větší (WUNDERLICH) a je fakt sqělé
Mikes přiložený následující obrázek:
Mikes napsal:
To TITIKA: Vidáš, vidíš já ti to říkal (už před rokem) dej si to menší...
No a takto vypadá to větší (WUNDERLICH) a je fakt sqělé
Taky mám v plánu koupi plexi od Wunderlichu, tak bych se chtěl zeptat, pro jak velkou postavu je to vysoké co tam máš namontované.
Mám origo BMW dakar 04-07 a je na mě nízké....