Zdravím. Při jízdě skoro na plný plyn, při cca 140, když otočím na maximum, tak se motor jakoby rozechvěje, jako kdyby byl špatný předstih nebo něco podobného, když povolím o kousek zpátky, tak vibrace ustanou, dělá to fakt jen v té poslední desetině přidání a pozorovatelné to je jen na pětku při téměř maximu.
Nesetkal se někdo s něčím podobným ? Benzínem to nebude, dělalo mi to i loni...tak nějak jsem si myslel, že by to mohlo být rozhozenýma ventilama, ale ty jsem kontroloval a jsou v normě.
GS 650, rv. 02´
Labus01 napsal:
při maximální rychlosti nebo maximálních otáčkách, ten stroj vibruje celej a maximálně
myslím, že to je vlastnost a ne chyba
Vím, že vibruje, ale tohle je něco jinýho. Prostě jedeš třeba těch 140 na téměř plný plyn, a když otočíš nadoraz, motor změní vibrace-trošku i zvuk, když to o ten kousíček vrátíš, je to zase v pohodě.
a co když jedeš 150 nebo víc?
jednoduše si myslím, že se vibrace různých částí motorky posčítají a dohromady dají to co popisuješ.
Nevím to jistě, ale předstih by měl být dán z ŘJ.
Labus01 napsal:
a co když jedeš 150 nebo víc?
jednoduše si myslím, že se vibrace různých částí motorky posčítají a dohromady dají to co popisuješ.
Nevím to jistě, ale předstih by měl být dán z ŘJ.
Díky za názor, ale jak jsem psal, dříve to nedělalo. Chtělo by to někoho, kdo něco podobného řešil.
Pár tisíc...mechanický zdroj těch vibrací v podstatě vylučuju, tam je to jak vypínač s tím plynem, přidáš a okamžitě změna, ubereš - návrat k normálu, bez prodlevy, Zkusím sehnat potenciometr škrtící klapky nebo tak něco.