Tak jsem zase tady.Masina je doma,ale stale nachazim neco co me prekvapuje a nektere veci me i obcas vystrasi. Mimo toho jeteho kotouce jsem jeste zkouknul original naradi a myslim,ze je neco poztraceneho.Konkretne teda myslim,ze klic na zadni kolo,nebo ne?Co vse obsahuje vase original sada naradi pro 1150 GS ADV??
Nevim z hlavy presne co tam vsechno je,zas nejak moc toho taky neni...ale minimalne ten klic na zadni kolo tam nemas,pak je tam sada imbusu a sada hvezdicek,pak je tam taky sada na lepeni pneu s bombickama,a jeste merky na cidlo ABS
Kamarad tam po koupi nemel nic,tak si to objednal a stalo to skoro 3 tis.coz je za tech par klicu docela nesmysl.
Kotouc muzu zmerit az budu v garazi.
Upravil xavier dne 20.01.2009 16:05
Aktualne 1250 GSA HP
3tis????????? Tak to je ulet. Hvezdicky tam jsou ( asi hlavne na sundani trmenu ), naradi na pruzinu, pumpicku i s bombickama mam uz z predesle motorky,merky tam taky zadny nejsou(ale sparovky doma mam) no klic na zadni kolo,ten tam hold neni*pissed*
torx na zadní kolo není ani u GS 08, mam ho nové a když sem se ptal v autecu tak prej není potřeba čemuž se divím.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
SADA IMBUSŮ
KLÍČ NA ZADNÍ KOLO
KLÍČ NA SVÍČKY
ŠROUBOVÁK NOMÁLNÍ I KŘÍŽOVEJ
PLASTOVEJ BAZNEKT NA FAJFKY
SADA LEPENÍ+ BOMBIČKY
MĚRKY ABS
KLÍČ NA PREDPĚTÍ PŘEDNÍ PRUŽINY
KLÍČ NORMÁLNÍ 10 A 12CTKA
PAK NĚJAKEJ BAZMEKT A NA CO JE JSEM NEPŘIŠEL ZA 6 LET CO BRAMBORU MÁM ma to obdelníkovou zaklanu tak 5cm na 2cm a a na hoře jsou strany propojeny kovovou tyčkou jako kdyby se to melo nekam zasadit a vzniknout očko či něco podobného na uchycení něčehofakt nevim když tak mi někdo vysvětlete.dík
PAK NĚJAKÁ TRUBKA S PLACATAM KONCEM(DO PLACATTYHO KONCE PASUJE KLIČ NA PŘEDPĚTÍ PŘEDNÍ PRUŽINY) DA SE TO NASADIT NA KLIČ NA ZADNÍ KOLO A VYTVORIT TÍM VETŠÍ PÁKU
A PAK JEŠTE NAKÁ MANŠÍ TYČKA CU NÁ NA KONCI PO STRANÁCH VYSTUPKY(TAKY NEVYM NA CO JE) když tak mi někdo vysvětlete.dík
ale vše je BMW tak to snad k něcemu bude a todle vše tam zustalo od roku 1997
PAK NĚJAKEJ BAZMEKT A NA CO JE JSEM NEPŘIŠEL ZA 6 LET CO BRAMBORU MÁMangry ma to obdelníkovou zaklanu tak 5cm na 2cm a a na hoře jsou strany propojeny kovovou tyčkou jako kdyby se to melo nekam zasadit a vzniknout očko či něco podobného na uchycení něčehogrinfakt nevimangry když tak mi někdo vysvětlete.dík
Tak to když jedeš bez zadního sedla tak to napasuješ do toho plastovýho deklu na nářadí a můžeš to zamknout.
Jak se do lesa salám, tak se z lesa jezevec :-)
A je mozny nekde koupit pouze vytahovak na svicky,merky na ABS a klic na predpeti pruziny-to vse na 12GSA???
Pokud ano tak kde??
Diky
BMW R 1200 GS Adventure
Kdyby si byl v UK jako ja tak bych ti doporucil http://www.motorw...dex.php?q= Maji tam vse .Ale doma v CR, to musi pockat na mistni
Upravil milanosor dne 25.01.2009 18:11
Kdysi jsem tu nářadí na r 11. gs prodával několikrát. Tak jen pro inspiraci,co tam patří. https://www.bawor...ost_198781
vevis přiložený následující obrázek:
[27.44Kb]
Upravil vevis dne 03.03.2019 16:40
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Můžu koupit jednu z těch tři na foto, jen nevím jestli jsou komplet a která je na gsa teda pokud tam nějaký rozdíl je.
makec přiložený následující obrázek: