Sháním starý nebo vykuchaný výfuk, v podstatě jen vnější rouru nejlíp nerez s průměrem 130-140 mm a délce 300-400 mm. Mělo by to sloužit jako schránka na opačný straně než je výfuk. Dík za nabídky, platba možná i v naturáliích - das sliwowitz
Upravil bluesbery dne 11.02.2009 16:02
V jiné diskuzi píšeš, jak je tohle skvělý fórum o motorkách.. Ano je a bylo by ještě lepší,kdybys tu neplácal pitomosti..
A pokud osmikilo někdy vyměním, tak rozhodně ne za hondu... tož tak.
bluesbery napsal:
Sháním starý nebo vykuchaný výfuk, v podstatě jen vnější rouru nejlíp nerez s průměrem 130-140 mm a délce 300-400 mm. Mělo by to sloužit jako schránka na opačný straně než je výfuk. Dík za nabídky, platba možná i v naturáliích - das sliwowitz
A nezkoušel jsi nějakého klempíře? Jako jestli by Ti nesvařil z nerezu schránku na míru... Možná by to bylo lepší kvůli úchytům a tak, podle výkresu si nechat vyrobit schránku, která by Ti přesně pasovala do volného prostoru...
Já sice doma jeden origo KTM mám, ale je ve stavu nového, nejetého, tak by mi ho asi bylo líto... ale poptám kamarádů, třeba někdo něco má...
KTM 1190 Adventure R
bluesbery napsal:
A nezkoušel jsi nějakého klempíře? Jako jestli by Ti nesvařil z nerezu schránku na míru... Možná by to bylo lepší kvůli úchytům a tak, podle výkresu si nechat vyrobit schránku, která by Ti přesně pasovala do volného prostoru...
Já sice doma jeden origo KTM mám, ale je ve stavu nového, nejetého, tak by mi ho asi bylo líto... ale poptám kamarádů, třeba někdo něco má...
Uvažuju i o variantě "klempíř", jen mi použití přímo výfuku přijde víc "in"
Ale dík za zeptání.
Hele nechci se Tě v žádným případě dotknout. Proč to vyrábět? Jsem si to pořídil na 12tku od nich, je to precizní výrobek, lehký, víčko je "zamykací" na miniimbus a cena je myslím přijatelná. Dodali to ihned, přišlo mi to až dom...doporučuji. Zvaž sám. http://www.gtmoto...fault.aspx
Myslím, že by to šlo i 8kilo....
Prúměr je 8,0cm , délka 29,5 cm a cena je tam dole na té stránce. Chtěli platbu kreditkou, ne paypal nebo převodem, trvali na kreditce. Pak klasika celnice a nějaký malý clo, nepamatuju přesně. Celkem to vyšlo okolo 150-155 USD se vším. Ale je to fakt velmi dobře vyrobené a precizní.
Normálně když se jede kolem komína, tak nic, základní cajk je v kufrech. Při cestě dál a na víc dní, jak máš našlapaný kufry a každý místo je dobrý, tak celej vercajk. Klíče, torxy atd.. Vejde se tam toho hafo, i když to na to nevypadá. Na dně kufru mám pak akorát plechovou pikslu s náhradním EWS,nalepeným plastoklíčkem a minitorxem T9 a amypásku.. Celkem se mi to jeví praktický, že když se Ti povolí na cestě nějaký šroub, tak nemusíš vyndávat věci z kufru a hrabat se na dně kufrú. Což se mi stalo u Kyjeva se zrcátkem ,a byl sem donucen vyházat vše na parkovišti z naštosovanýho kufru na asfalt, díky povolenýmu levýmu zrcátku. Celkem opruz. A to že je to uzavírací a pojištěný miniimbusem, ten vozím stále v ledvince, považuju za dost praktický. Takže uvnitř zavřený celej cajk, vyndávač na pipky,22 imbus, svíčka, malej modrej Loctite, drát,páska, sikovky, sada klíčú, ráčna atd... Jo a neteče do toho ani v lijáku, vyzkoušeno Nikomu to nevnucuju, dal jsem to sem pro zajímavost a možný řešení, ale já spokojen a koupil bych to zas......a navíc to vypadá dost vědecky a cestovatelsky, že
Upravil W dne 11.02.2009 19:44
já až si rozmyslím, co koupím za kufry-teď se mi líbí ty nové zakulacené ZEGY, jen nemůžu nikde najít kolik stojí-tak se mi líbí, jak je to uchycené u GSA pod držákem kufrů, no možná bych si to nechal vyrobit z hliníku.
Upravil Baltazar dne 11.02.2009 19:58
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
To Wing : Přesně stejné věci plánuju v tý pixle vozit, eventuelně rezervu benzínu ve vhodné plastové láhvi nebo pitnou vodu (pokud se vydám někam do tramtárie..) Sice mám kufry i topcase relativně velký, ale místa není nikdy dost a tohle může být navíc i estetický doplněk.. Zítre jdu za krejčím, totiž klempířem, ať vezme míru a začne na tom pracovat..