Ahoj všem, někteří už mne a mou nabídku znáte. Všechno to u mne začalo nadšením pro líp znějící a fungující výfuky, proto neustále rozšiřuju nabídku, abych lidem nemusel nutit jen tu jednu značku, ale zkrátka aby bylo více na výběr, takže vedu: Akrapovič, Arrow, Giannelli, Yoshimura (JP i US), Zard, BOS, SC Project, Termignoni, Mohican, FF by Fresco, Exan, GPR atd.
Vzduchové filtry Hiflo Filtro, pratelné BMC.
Z brzd vedu Brembo, jednoduše proto, že funguje a k nim jako alternativu CL Brakes (dříve Carbone Lorraine), funkční desky, obrovská nabídka aplikací se super poměrem výkon / cena.
Doplňky od Siebenrocku, LSL, CNC Italy apod.
Řetězy, řetězová kola a celé sady od Afam.
V podvozcích už je to s výběrem složitější, a zde jsem zvolil Wilbers, líbí se mi jejich přístup, kdy KAŽDÝ jeden tlumič je vyráběn na zakázku pro konkrétního koncového zákazníka. Tedy žádné tlumiče ze skladu, s unifikovaným - univerzálním nastavením!
Tlumiče jsou plně repasovatelné a šíře možností jak ve výběru nového, tak v následné upravitelnosti již jetého je skoro nezměrná.
A aby to nebylo jen hraní si na pošťáky nabízím služby oficiálního servisu zde v ČR, žádné přeposílání do Německa.
Nejde ale jen o tlumiče, ale v nabídce jsou i pružiny do vidlic, uzavřené cartridge, a hlavně pak tlumiče pro ESU, ať už jako náhrada těch originálních, které to mají za sebou, tak samozřejmě jako alternativa k nim, pokud Vám jejich charakteristika nevyhovuje, resp. nespadáte do "europrůměru" ať už hmotnostně, nebo stylem využívání. I zde platí, že tlumiče jsou sestavovány dle Vašich zadaných dat a jsou plně repasovatelné.
Na stránkách ještě pracujeme, stejně tak na eshopu, preferuju ale osobní jednání, před házením věcí do virtuálního košíku, takže jsem dostupný na telefonu, whatsappu, emailu viz můj profil.
Případně samozřejmě osobně po dohodě.
Upravil Ero dne 27.02.2020 12:06
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Eromoto - prodej laděných výfuků, brzd, podvozků Wilbers (Prodej i SERVIS v ČR) atd.
Přidané 29.03.2017 22:48
Tak dnes prisla prvni koncovka od Yoshimury a az ji Magmar nasadi dodame fotky. Nazivo je nadherna. Zprqcovani si nezada s Akrapovicem. Jedinecnost a originalita zarucena. Material titan. EU homologace.
Upravil Ero dne 04.04.2017 06:44
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Eromoto - prodej laděných výfuků, brzd, podvozků Wilbers (Prodej i SERVIS v ČR) atd.
Přidané 03.04.2017 21:46
Tak bych chtěl poděkovat Honzovi za dodání Yoshimury který je opravdu NÁDHERNÝ!! Ve zdejších končinách je to úplně něco nového a neokoukaného podle všeho nejspíš jediný v ČR
Přidané 03.04.2017 22:32
Magmar napsal:
Tak bych chtěl poděkovat Honzovi za dodání Yoshimury který je opravdu NÁDHERNÝ!! Ve zdejších končinách je to úplně něco nového a neokoukaného podle všeho nejspíš jediný v ČR
Přidané 04.04.2017 06:48
Díky za fotky jsem rád, že se povedlo, lauf se líbí, teď už jen přivázat k němu pitbula, aby nedopadl, jako ten minulý a díky za důvěru. na fotkách vypadají ty laufy všelijak, ale v reálu 10x líp!!
PS - do třech týdnů očekávám první várku Arrow koncovek a systémů, koho to zajímá a hledá kvalitní a rozumně cenově umístěné výfuky, s poptávkou ke mně;-)
Přidané 07.05.2017 23:14
Cerny Arrow prekvapil. Ale vseobecne jsou daleko lepsi nez na fotkach na jejich webu. No a Yoshiroury jsou bez debat nejkrasnej udelane vyfuky co znam.
Přidané 08.05.2017 19:56
ahoj, předem bych rád zde registrovaným (opravdu jen pro BMWGS.CZ) nabídl 7%-ní benefit na kompletní portfolio Arrow a Giannelli.
Ceny po odpočtu místní slevy a vč. DPH.
všechny uvedené koncovky mají platnou evropskou homologaci.
svody (nehomologované, bez katu) = 14 200,-
mezisvod (nutný) = 2 400,-
hliník / černý hliník = 11 900,-
hliník "white" = 12 500,-
titan = 15 200,-
Ero přiložený následující obrázek:
Přidané 09.05.2017 06:39
Magmar napsal:
dřív jsem si říkal, že na cestovní motorku nemá smysl pořizovat nějaký laďák, protože to akorát opruzuje, teď jsem se pokukoval po nějaké odlehčeném /tedy minimálně vizuálně/ a fakt je ten, že podle videí z YT má ta kanimůra - aspoň tedy pro mně - nejhezčí sound
Upravil Miguel dne 09.05.2017 07:05
pod trvalým dohledem
Přidané 09.05.2017 07:44
Já prodávám laďáky, bo jsem si vždycky potrpěl na zvuk. je pravda, že už hlučnost vnímám jinak než v 18ti, ale i tak. navíc ty homo slip-ony když dáš DB killer tak jen zhutní ve zvuku, ale tu nejostřejší střelbu ztlumíš tím killerem a spíš se jen projeví ten velký objem.
Yoshiroura je úžasná v tom, že jsou ty laufy takové jiné, neevropské, a super kvalitně udělané. Jako Akrapovič je taky dokonale vyrobený, ale tak zvláštně stroze. Takže kdo touží po odlišení tak tam je Yoshi jasná volba.
No a včera jsem loupl první titanový Arrow na GSA 1200 LC 2017 triple black a jako jak prdel na díru (fotky pro představu dodám - motorka byla jinak jak prase;-)